Lifestyle

Volg je kleur met Di-NN

img_4229
Diana van Di-NN

logo di-nn

Violet

De lichttheorie van Sir Isaac Newton bewees dat het kleurenspectrum bestaat uit rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Juist: geen paars. Het wekt misschien verbazing, maar terwijl violet een echte kleur is en deel uitmaakt van het elektromagnetische spectrum van het licht, is paars niet-spectraal en kan het gebruikt worden voor elke kleurtint die voorkomt tussen rood en blauw.

Eigenschappen:

  • fantasierijkviolet jurk
  • gevoelig
  • intuïtief
  • origineel
  • belangeloos

Violet kan te individualistisch overkomen en geeft de indruk dat je je niet wilt aanpassen aan algemeen geldende omgangs- en gedragsvormen. Het is een elegante en charmante kleur, verleidelijk in avondkleding en een fraai alternatief voor zwart.

Draag het in een zakelijke omgeving als je vertrouwen en persoonlijkheid wilt uitstralen.

Verhoogt gevoelens, emoties: zachtaardig.

Paars wordt geassocieerd met meditatie, zuiverheid, rituelen en waardigheid. Staat voor welvaart en verfijning.

Paars stimuleert spiritualiteit en is dus ideaal voor een rustige meditatieruimte.

De kleur paars voor herfst 2017 bepaald door PANTONE is Royal Lilac

pantone violet

 

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: