vakantie win-actie

The red button!

TUI heeft een superleuke actie zaterdag 28 oktober. Zie het volgende filmpje:

Ga naar jouw TUI reisbureau. Druk op de grote rode knop. Raad in welke stad het filmpje is gemaakt. En maak kans op een stedentrip!

Je zult het toch maar winnen! Lekker met z’n tweetjes naar bijvoorbeeld de romantische stad Parijs. Of de mooie gebouwen zien in Valencia, zie mijn vorige blog over deze oude stad. En wat dacht je van het hippe Kopenhagen? Dat staat nog altijd op mijn verlanglijstje.

En omdat TUI Terneuzen tot “het beste reisbureau van Nederland 2017” verkozen is, krijgen Terneuzen-bezoekers nog een extra voordeeltje. Dus kom zaterdag 28 oktober langs in Terneuzen en WIN EEN STEDENTRIP!!

logo tui

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: