Categorieën
vakantie win-actie

The red button!

Win een stedentrip van TUI

TUI heeft een superleuke actie zaterdag 28 oktober. Zie het volgende filmpje:

Ga naar jouw TUI reisbureau. Druk op de grote rode knop. Raad in welke stad het filmpje is gemaakt. En maak kans op een stedentrip!

Je zult het toch maar winnen! Lekker met z’n tweetjes naar bijvoorbeeld de romantische stad Parijs. Of de mooie gebouwen zien in Valencia, zie mijn vorige blog over deze oude stad. En wat dacht je van het hippe Kopenhagen? Dat staat nog altijd op mijn verlanglijstje.

En omdat TUI Terneuzen tot “het beste reisbureau van Nederland 2017” verkozen is, krijgen Terneuzen-bezoekers nog een extra voordeeltje. Dus kom zaterdag 28 oktober langs in Terneuzen en WIN EEN STEDENTRIP!!

logo tui

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d