Proeverijtje

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik van snoepen hou. Iets te veel eigenlijk. Maar ik kan het niet laten. Natuurlijk is het niet goed voor me. Ik zou echt moeten minderen. Maar dat is zo moeilijk…

Nu zijn er twee leuke meiden -Chantal en Wendy- van “Repen & Zo” die als hobby het bakken van koeken, taarten en repen hebben. Maar dan gezond. Dus dan mag het wel toch, snoepen?

repenenzo-logo1

Vanmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur zijn deze dames in Hotlegs Terneuzen. Kom proeven van hun gezonde repen en laat je inspireren. Natuurlijk is het ook leuk om zo’n heerlijke gezonde reep te kopen.

Hun laatste eigen ontworpen lekkernij is, heel toepasselijk voor deze tijd, pepernoten. Wat zien ze er heerlijk uit.

pepernoten2

 

Je kunt “Repen & Zo” volgen via hun blog of hun Facebookpagina waar ze iedere keer een weetje, een tip en een recept plaatsen van suikervrije repen en zo.

Tot vanmiddag in Hotlegs Terneuzen!

Gepubliceerd door X by KA

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland. Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode: Hotlegs Fashion&Lifestyle. Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44. Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord. Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels. Veel leesplezier! X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: