Categorieën
beauty bloggen

Gastblog review.

Ellens review over ‘Forever’ op X by KA.

Een poos geleden vroeg ik of iemand de producten van Forever Living wilde reviewen en voor een keertje gastblogger wilde zijn op mijn pagina. Zie deze blog. Vrijwel meteen antwoordde Ellen met de woorden:

“Hoi Karin, ik ga de uitdaging graag aan! De producten van Forever Living wil ik graag testen en er een blog over schrijven is absoluut een uitdaging die ik als een kans zie!”

Hier dus de blog van Ellen.

 

Ellen Versteeg-Aerdts
Ellen Versteeg-Aerdts

Hoi, ik ben Ellen en ik heb een aantal weken geleden van Karin een toilettasje met Forever producten ontvangen om te testen. Ik deel mijn ervaringen graag met jullie.

img_4609-1

Waarom Aloë Vera?

Aloë Vera is een vetplant die over medicinale eigenschappen beschikt. Bestanddelen van Aloë Vera worden vanwege de kalmerende werking op de huid vaak aan cosmeticaproducten toegevoegd.

Wat zit er allemaal in het tasje:

∼ Aloe-Jojoba shampoo & conditioner

shampoo foreverAan deze twee producten is jojoba toegevoegd. Jojoba is een struik die groeit in delen van Mexico, Californië en Arizona. De plant wordt gekweekt vanwege de vloeibare was die eruit gewonnen wordt, aangeduid met jojoba-olie. Deze olie wordt in de zaden aangetroffen.

De shampoo is een kleurloze gel en schuimt vol in je haar.

De conditioner heeft een witte crèmige textuur en ruikt heerlijk. De conditioner moet je wel 2 tot 3 minuten laten intrekken en daarna goed uitspoelen. Mijn haar werd er lekker zacht en luchtig van.

∼ Aloe douchegel en badschuim

bath forever.png

De bad gel is transparant lichtgroen van kleur. De geur is heel subtiel. De gel kun je op een spons, loofah of gewoon een washandje doen en je ermee inzepen. In tegenstelling tot wat er staat, ‘badschuim’, vond ik hem niet echt schuimen. Maar het is een heerlijke gel die je huid goed schoonmaakt en verzorgt! Ik heb ervaren dat de huid een dun verzorgend laagje krijgt.

∼ Aloe moisturizing lotion

Dit is echt een super veelzijdig product. Je kunt het gebruiken als dag- en nachtcrème. Maar ook als handcrème voldoet het uitstekend. Heerlijke crème. Ik ga er verder niet echt op in omdat X by KA hier al over geschreven heeft. Lees haar ervaringen hier.

∼ Bright tandpasta toothpaste forever

Deze tandpasta vond ik een verrassing. Als je de tube openmaakt zie je een donkergroene, vrij transparante vaste gelformule. In deze tandpasta zit geen fluoride verwerkt. De tandpasta ruikt vrij sterk naar mint. Je hebt maar heel weinig tandpasta nodig om je tanden hiermee goed te reinigen. Na afloop voelt je mond heerlijk fris en verzorgd aan.

 

Deze Forever producten hebben een eenvoudige verpakking. De verpakking is namelijk gewoon wit met per product een andere kleur tekst. Ik vind het wel passen bij deze producten: niet te veel poespas, maar gewoon een eerlijk product dat doet wat het belooft.

Deze en nog veel meer producten kun je bestellen via de website van Forever Living, maar beter nog: Neem contact op met Francisca Geelhoedt van Forever Living                op 06-53 706 027 of email naar fgeelhoedt@zeelandnet.nl. Francisca helpt je graag!

Dank je wel Ellen, mooie review. Misschien tot nog eens?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Één reactie op “Gastblog review.”

Bedankt Ellen, voor de uitgebreide review … nog veel plezier van de producten !
Nog een tip, de tandpasta hoef je niet uit te spoelen, maar mag je gewoon doorslikken, zo smaakt hij nog frisser, en doet de aloe vera ook binnenin zijn werk. Daarnaast heel erg veilig voor kinderen, ze krijgen namelijk geen schadelijke stoffen binnen door het inslikken van tandpasta.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d