food&drinks

Cocktail van de Maand.

Sinds 1 november is Mia’s winterlounge open. De tuin is compleet omgebouwd tot een cozy winterblokhutwoonkamerlounge. Alles ingericht door Van de Gruiter Wonen uit Axel. Je weet niet wat je ziet, zo gaaf. Binnenkort daarover meer.

En ook de winter cocktailkaart is klaar. Dus we gaan gewoon vrolijk verder met de Cocktail van de Maand. Nu de winterversie. Er zijn ‘Classic winter cocktails’ en ‘Sweet winter cocktails’ en ze heeft ook nog warme cocktails. Ik wil ze allemaal wel eens proeven…

Oldfashioned wintercocktail
Oldfashioned

Mijn partner nam een echte mannencocktail, een classic. De OLD FASHIONED. Past wel een beetje bij ‘m, die naam 😉

OLD FASHIONED:

Spiced rum, angustora, demarara sugar, soda.

 

 

img_5510

Zelf kreeg ik een drankje van de andere cocktailkaart. Eentje van de SWEETY DARLING. Voor de Absolutely Fabulous fans onder ons.

Ja die wilde ik wel. Een zoete, meer vrouwelijke cocktail. Het zag er bijzonder uit. En hij was lékker! Als je van Bailey’s en crème brûlée houdt, vind je deze cocktail heerlijk.

Een echte aanrader!

img_5518

CREME BRULEE COCKTAIL

  • 25 ml vodka
  • 30 ml licor 43
  • vanillesiroop
  • 40 ml volle melk
  • eiwit
  • goed shaken
  • inschenken in cocktailglas
  • afbranden met suiker.
  • bloemetje en bloemblaadjes er op en klaar is je cocktail!

CHEERS, SWEETY DARLING!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: