“Wat doe jij aan?”

Het is toch altijd wel weer een gelegenheid om alles uit de kast te trekken om ons zo mooi mogelijk te kleden. Tijdens feestdagen – en dan bedoel ik kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsavond en nieuwjaarsdag – willen we toch iedere keer iets anders aan. En dan nét even feestelijker dan naar een gewoon feestje.

Mijn vriendinnen en ik appen elkaar dan van tevoren: “Wat doe jij aan vanavond? Ga je op chique of lekker makkelijk? En doe jij je hakken aan?” Even peilen wat de rest aan doet op de feestelijke avond of dag. Want ja, je wil er niet net buiten vallen door je verkeerd gekozen outfit.

Maar eigenlijk is kerst toch dé ultieme gelegenheid om eens lekker in bling bling te gaan? Het mag allemaal een beetje over de top. Een extra sieraadje hier en vleugje meer make up daar. Het mag. Eindelijk.

Ik ben een poosje geleden ESPRIT Terneuzen eens binnen gewandeld. Daar kan ik vaak slagen voor gala’s en andere feestjes. Of grove wollen vesten, die zijn ook zo lekker bij Esprit. Het is een heel leuk en betaalbaar merk. Ik mag er graag af en toe eens binnenspringen.

En daar hebben ze zooon leuke kerstcollectie! Mooie bronskleurige jurken en tops. Blouses met pailletten. Zilverkleurige rokken en shirts. Zwarte pantalons en glanssjaals. Helemaal leuk. Ik werd er hebberig van en ben aan het passen geslagen.

img_5840

De stevige stof van de rok maakt dat hij mooi gerend (uitlopend) valt. De zilverkleurige top zit lekker soepel. Daarbij draag ik een zwarte sjaal met zilveren sterren en donkergrijs met zilveren sneakers. Alles van Esprit.

img_5856

Dezelfde zilveren top met nu een rokje in dezelfde matglanzende kleur en hetzelfde mooie materiaal. Zo is het net een jurkje!

img_5860-1

“M’n Pavarotti-pak!” riep ik naar m’n collega’s. Een mooie wijdvallende pantalon met ceintuur. Daarop een ecrukleurige blouse met leuke manchetten en een zwarte blazer. Als accessoire een mat zilveren sjaal. Ook weer alles van ESPRIT.

img_5865

Tja, en omdat ik toch al bezig was, heb ik gauw nog iets van Summum aangetrokken. De luxe jogpant met print zit heerlijk. Er zitten verschillende kleuren in: zwart, ecru, groen, goud. Een ruimvallend t-shirt er op met gouden tekst en een donkergrijs blazertje er over. Zo kan het dus ook. Een mix van comfy stoer en een glansje en glittertje maakt het toch weer kerstproof!

Alleen m’n make up, dat mag ook allemaal wat heftiger en deftiger. Dat is iets voor een volgende keer. Heeft iemand leuke make up tips?

2 gedachtes over ““Wat doe jij aan?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.