Categorieën
bloggen

Terugblik blogs 2017.

De top 10 van mijn best gelezen blogs van 2017.

Op het einde van ieder jaar vliegen de lijstjes en top 10, 20, 40, of 1000 je om de oren. Ook ik ga eens terugblikken op het afgelopen jaar. Welke blogs op X by KA zijn het meest gelezen? Hier een lijstje van mijn populairste blogs in 2017.

Ik ben begonnen onder de naam “modevoorde40plusvrouw.com” en ik had meteen veel lezers. Omdat ik die naam nogal suf vond en omdat ik niet alleen over mode schrijf, heb ik de naam veranderd in X by KA. Ik denk dat heel veel lezers me niet meer wisten te vinden want het heeft me veel volgers gekost. Waarom ik juist die naam koos, kun je hier lezen.

Deze pagina heeft in ruim 8 maanden 54.655 bezoekers gehad. Dat is best veel.

laptop sunset

Mijn top 10 van best gelezen blogs:

  1. Mode must-haves. 18 april 2017. Een blog over wat je in je kast móet hebben: goede jeans en een mooie witte basic blouse. Ik pas verschillende spijkerbroeken maar kan niet kiezen.
  2. Eerste blogbericht. 27 maart 2017. Hierin vertel ik waarover en waarom ik ga bloggen.
  3. “Loungen” in stijl. 16 mei 2017. Comfortabele en mooie kleding om in te loungen. De foto’s zijn gemaakt in de sfeervolle buitenlounge van Mia’s Restaurant & Lounge.
  4. Horror honeymoon. 22 augustus 2017. Het aangrijpende verhaal van Simone over haar huwelijksreis.
  5. Heb jij de broek aan? 28 juli 2017. De tuniek, draagbaar met of zonder broek.
  6. 10 vakantie-ergernissen. 16 augustus 2017. Ik zat in zó’n lux hotel dat ik me ging ergeren aan de kleinste dingen.
  7. Bruiloften en partijen. 2 mei 2017. What to wear naar bruiloften, communies en andere feesten?
  8. De dochter-challenge. 31 juli 2017. Deze week beslist mijn dochter van 10 wat ik draag, iedere dag.
  9. Mysterieuze gaatjes in je T-shirts? 19 april 2017. Hoe komen toch die gaatjes in je T-shirts? (Er is iets mis met bepaalde foto’s in dit verhaal. Ik zal vragen aan het Textielmuseum of zij dit nog eens opnieuw willen vertellen.)
  10. Tijgerprintjes. 5 oktober 2017. Over gave kleding met panterprint.

Dit waren de meest bezochte blogs. Leuk om weer eens terug te lezen. Er komen er nog een paar dit jaar. Maar ik denk dat deze top 10 niet te overtreffen is.

Ik wil jullie allemaal, lezers en bezoekers, hartelijk bedanken voor jullie interesse, jullie leuke reacties en voor de lieve woordjes. Ik ga in het nieuwe jaar zéker door met schrijven.

img_2736

Liefs, X by KA.

2 reacties op “Terugblik blogs 2017.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: