Categorieën
beauty Lifestyle tv, film, theater

All I want for Christmas is…

Mijn verlanglijstje voor kerst. En daarna.

Nu kan ik wel beginnen over dat ik vrede op aarde wil. Of dat er geen honger meer is. En geen onrecht. En meer van dat soort dingen. Maar dat wil toch iedereen? Als je tenminste een normaal, fatsoenlijk en rechtschapen mens bent. Maar wat zou ik nu eens willen hebben voor mezelf, onder de kerstboom?

fauteuil ikea

EEN NIEUWE BANK 

Ik zou wel een nieuwe bank willen. Een stoere, comfortabele leren of stoffen bank. Een drie- en een tweezits. Of een vierzitbank en een mooie fauteuil. Ik ben nogal voor de industriële look. Ik hou van natuurlijke materialen zoals beton, metaal, hout, leer, katoen, wol, linnen etc. Prachtig. Een robuuste bank past daar prima bij. De grijze wollen hoekbank die we nu hebben is een krijgertje en is al zo’n 10 jaar oud ondertussen. Die mag nu wel eens vervangen worden. Misschien binnenkort “een dagje Morressen” in Hulst. Of een middagje Ikea.

LEKKER GEURTJE

Ook is het weeral lang geleden dat ik een parfum heb gekocht. Ik heb de laatste jaren de heerlijke bodyspray van JANZENnl gebruikt. Dat beviel me prima, zoals je kon lezen in een eerdere blog. Ik wil nu wel weer eens een chique van YSL, Chanel of Boss.

lipstick l'oreal

EEN MOOIE LIPSTICK

Ik heb al een paar keer een miskoop gedaan. Een verkeerde kleur lippenstift gekocht. Te roze, te rood, te nude of te bruin. Eigenlijk zou ik graag advies willen. Sowieso lees ik graag over make up en de do’s en don’ts voor en door vijftigers. Over wat te doen en hoe je het moet doen. Welke tint, voor welke huid. Waar koop je het en wat kost het? Tips zijn welkom. Eventueel leuk voor een gastblogger op X by KA. Iemand interesse?

GEZICHTSBEHANDELING

Een poos geleden heb ik een bindweefselmassage gehad bij Puur & Passie en dat voelde zó goed! Ook de crèmes en andere behandelingen waren heerlijk. Dat zou ik nog wel eens willen beleven. Je kunt mijn ervaringen lezen in deze blog.

KLEDING

Een vrouw kan nooit genoeg kleding hebben toch? Ik ben er gek op. Ik heb al een sneak peek van de voorjaarscollectie gezien en ik was er he-le-maal weg van. De mode, het silhouet, verandert enorm! Ik heb al zo veel moois gezien. Genoeg om me compleet blut te kopen. Over die nieuwe trends hou ik jullie op de hoogte.

Praag

STEDENTRIP

Leuke steden bezoeken, dat is toch fantastisch? Daar hou je zoveel mooie herinneringen aan over. Het leukst is dan om je van tevoren wat in te lezen over de geschiedenis van zo’n stad. En waar de leukste plekjes zijn. Dan loop je toch gerichter door de stad en laat je je niet misleiden door de grootste trekpleisters. Dat is vaak niet het allerleukste en het neemt veel tijd in beslag i.v.m wachtrijen enz. Veel gezelliger zijn de buurtjes waar (nog) niet te veel toeristen komen. En ook Nederland heeft heel veel mooie steden. Het hoeft niet per se in het buitenland te zijn.

THEATERBEZOEK

Het theater, ik hou er van. Toneelstukken, conferences, cabaretiers, one (wo)manshows, musicals, muziek. Het heeft iets magisch. Elk jaar neem ik me voor om wat vaker naar een theatervoorstelling te gaan, maar iedere keer komt het er toch weer niet van. Keer op keer ben ik te laat met kaarten bestellen. En ik weet het, dat moet je in het begin van het seizoen doen. Maar ook dat vergeet ik. Dus een avondje theater lijkt me heerlijk.

img_6019

Over theaterbezoek gesproken. Terwijl je dit zit te lezen, ben ik lekker in het Scheldetheater. Met goede vrienden aan het genieten van de cabaretier Maikel Harte met zijn voorstelling “Spuit 11”. Ieder jaar heeft hij meer bezoekers. Zijn jullie ook al geweest? Of ga je nog? In dat geval, veel plezier. Geniet er van. Doe ik ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d