Categorieën
beauty health

Sonja over beauty.

Mijn vriendin Sonja test een gezichtsmasker: GARNIER Honey Mask.

10cd5cfd-5406-43ce-a11b-74f70efc8b98

Hoi, ik ben Sonja (45 jaar oud), getrouwd met Stefan, heb twee zoons en een bonuszoon. Ik ben een trouwe lezeres van X by KA. Ik ben gek op mode en zie er graag leuk en verzorgd uit. Ik ben niet de hipste fashionata maar probeer zeker wel bij te blijven op modegebied. Ook mijn huid en haar probeer ik goed te verzorgen. Hiervoor lees ik regelmatig blogs en kijk ik vaak op Pinterest.

Karin heeft mij gevraagd om een aantal gezichtsmaskers van GARNIER te testen en dit doe ik natuurlijk graag. Sowieso kan mijn gezicht wel een oppepper gebruiken. Na een wisselvallige winter met wisselende temperaturen krijgt mijn huid redelijk wat te verduren. Ook ben ik nog niet zo lang geleden behoorlijk ziek geweest en dit is ook goed te zien vind ik zelf. Mijn gezicht ziet er wat ‘mat’ uit.

Uiteraard gaat mijn leeftijd ook meespelen. 45 is toch niet meer een leeftijd voor een perzikzacht en rimpelloos gezicht, helaas 🙂 Maar ik ga (nog) niet aan de fillers of botox en neem mijn lachrimpeltjes bij m’n ogen maar voor lief. Tenslotte lach ik graag en dat zie je nu eenmaal. Natuurlijk zijn er ook lijntjes die ik wat minder leuk vind. Maar goed, een beetje make up doet wonderen.

Ik steek heel wat op van de jongere generatie met You Tube vlogs over ‘wat wel en niet te doen’ met make up. Alhoewel ik ook een voorstander ben van een fris en natuurlijk gezicht. Dus niet dicht geplamuurd.

Zelf gebruik ik dagelijks een goede dagcrème van Eucerin en de foundation van Etos. Een beetje oogschaduw en mascara en wat lichte lippenstift om het af te maken.

Maar goed, aan de slag dus. Weg met dat matte gezicht en Ăłp naar weer wat meer frisheid en kleur!

Garnier honey mask

Ik ben begonnen met het honingmasker van ‘GARNIER SkinActive’ (€1,99 bij Etos) voor de droge huid. Het masker zit in een klein zakje en er zit voldoende in om het zeker nog een keer te gebruiken.

Bewezen effect na gebruik:

De huid ziet er gladder uit en is gezond. Langdurig effect is dat de huid soepel en zijdezacht blijft aanvoelen.

Het masker ruikt heerlijk zoet en voelt heel smeuĂŻg en zacht aan. Je smeert het gemakkelijk uit en het trekt niet. Dit masker hoef je niet af te spoelen. Je kan het laten intrekken (ca. 10 min.) en het overtollige smeersel inmasseren. Ik had echter zoveel gebruikt dat ik het toch met een droog watje heb verwijderd, wat prima ging. Mijn huid voelde hierna heel zacht en glad en glom wel enigszins.

De volgende dag had ik wel ineens wat puistjes op mijn kin maar misschien is dat juist een goed teken? Wel voelde ook deze dag mijn huid nog heerlijk zacht en strak aan!

Zo mooi als op het plaatje van de verpakking zat het overigens niet op mijn gezicht haha. Blijkbaar heb ik wat meer moeite met het netjes aanbrengen ervan.

Normaal heb ik een gecombineerde huid dus ik zou dit masker denk ik zelf niet kiezen. Maar in dit geval was het toch wel erg lekker. Mijn huid voelde zo heerlijk fris erna.

Ik zou dit masker dan ook zeer aanraden. Het is niet moeilijk aan te brengen, trekt snel in en geeft een heerlijk zachte huid (die ook nog eens heerlijk zoet ruikt).

Groetjes, Sonja.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: