Categorieën
fashion Lifestyle

Geel is gaaf.

Ik ben toe aan wat kleur in mijn garderobe. Deze blog gaat over de trendkleur geel.

Ik draag het liefst gewoon zwart, grijs, donkerblauw en wit. Zoals de meeste vrouwen, denk ik. Maar in het voorjaar heb ik behoefte aan kleur. Dan ben ik dat donkere en sombere zó beu. Zodra het zonnetje begint te schijnen, krijg ik last van lentekriebels en wil ik kleur. En één van mijn lievelingskleuren is geel. Daar haal je het zonnetje mee in huis.

In een eerdere blog heb ik het al gehad over deze kleur. Toen gingen we het najaar in. En dan is geel in herfsttinten erg mooi en stijlvol. Maar nu het zomer wordt, vind ik felgeel toch leuker. Een goeie smoes om iets nieuws in het geel aan te schaffen. Er is heel veel keus in gele items. Maar ik hou meer van het wat stoerdere dus heb ik wat leuke combinaties bij elkaar gezocht die ik zelf zou dragen.

img_6791

Errug leuk vind ik deze broek met rechte pijp en een goud/gele bies aan de zijkant. Daarop een zwart-wit gestreept T-shirt met strik. En een mooi grof gebreid vest in gele wol. Ik denk hier m’n witte of gele sneakers onder en m’n outfit is af. Deze complete combinatie is van Summum woman.

img_6781

Deze zwart/wit gestreepte jeans heeft een uitlopende pijp wat nu erg hip is. De gele top is van een mooie glanzende stof en heeft een strik in de nek. Ook weer leuk met sneakers maar kan ook goed met een mooie zwarte hakschoen. Deze combi is ook van Summum woman.

img_6777

Nu draag ik niet vaak jurkjes, maar deze is toch geweldig? De okergele jurk met V-hals en strikje en plooirok valt erg mooi. Ze is van La Fée Maraboutée. Het smalle leren riempje is van Pimps & Pearls. Met het ‘leren’ jack van VILA wordt het lekker stoer en snel draagbaar. Nu nog leuk met kistjes eronder. Straks met sneakers of sandalen/slippertjes. Een zwarte choker (korte ketting) is een leuk sieraad bij deze outfit.

img_6787

img_6788

Wat is de mode toch lekker draagbaar. Deze joggingbroek is gemaakt van een luxe maar comfortabele stof en heeft leuke details. De sporty top in geel met gekleurde biesjes is erg leuk. Beiden zijn van Expresso . Hierover kun je een bomberjack of een blazer dragen. En ook gewoon weer met sneakers er onder of een mooie hak voor een vrouwelijke tough.

img_6782

En wat dacht je van een gele broek? Dat is best gedurfd. Deze is van jogdenim gemaakt en zit heerlijk. Hij heeft een mooie wassing en is dus lekker stoer. Je kunt het met van alles combineren maar ik vind dit bloesje zo leuk. Het is van dunne denimstof en heeft een donkerblauw strikje. De broek is van Summum woman. Het bloesje is van Tramontana.

Een mooi geel leren tasje (Summum woman) , gele nagellak (Quiz) en een leren armband (Pimps & Pearls) maken deze oufit compleet.

Laat nu de lente maar beginnen.

Het zonnetje hebben we al in huis gehaald met deze kleur!

2 reacties op “Geel is gaaf.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: