Categorieën
fashion Lifestyle

De juiste bikini voor curvy women.

Heb jij ook moeite met het vinden van een mooie bikini?

Wanneer je een slank figuur hebt, met niet al te grote borsten, kun je overal een leuke bikini scoren. Maar als je wat voller bent, net als ik. Of als je verschillende maten hebt, top en bottom, net als ik. Dan kom je al snel bij de wat meer exclusieve en vaak duurdere merken uit.

Deze week ging ik weer langs bij mijn favoriete lingeriezaak Erika Bodyfashion. Hierover heb ik al eens een blog geschreven. In Ode aan de beha ging ik op zoek naar de perfecte bh. Maar nu wilde ik eens kijken voor een mooie bikini. Een van de beste merken, wat mij betreft, is Prima Donna. De badmodelijn heet PRIMADONNA-swim. Ze gaan uit van één ontwerp, één perfecte bikinitop. En variëren in details, materiaal- en kleurgebruik.

ODE TO CURVES.

IT TAKES YOU 10 SECONDS TO FEEL THE PERFECT FIT. IT TAKES US 18 MONTHS TO CREATE THE PERFECT SWIMWEAR. PRIMADONNA. CELEBRATING CURVES SINCE 1865.

Bij Prima Donna kun je altijd het broekje en de top zelf samenstellen. Ze hebben in bikinibovenstukken drie of meer modellen (tankini, beugelbikini, voorgevormde bikini) en met verschillende schouderbandjes. Zo ook de slipjes (mini-, midi- hoge en tailleslip). Daarnaast hebben ze overal leuke pareo’s, jurken en topjes bij. De swim-lijn bestaat uit verschillende stijlen. Ik licht er een paar uit die mij het meeste aanspreken.

 

img_6826

MAYA. De gehaakte bikini. Setjes in sneldrogend badstof met een uitgespaard crochetmotiefje. Verkrijgbaar in zwart met een ecru onderlaag of in het geel met dezelfde gele kleur dubbelstof.

 

 

img_6827

COCKTAIL. Flatterend en stijlvol. De cups zijn gemaakt van zachte mousse. De elegante drapering van de stof geeft er een chique tough aan. Ook te krijgen in een (ondersteunend) badpak. In donkerrood of zwart.

 

 

img_6828

NIKITA. Geometrische vormen. Een variatie van een effen stof en een streepjesmotief met een liftend effect. Het streepje is van een zilverdraad die niet warm wordt in de zon. Ook als badpak. In turqoise of donkerblauw.

 

 

img_6830

FREEDOM. Voor de fashionista’s. Deze luchtige setjes hebben een warmte-behandeling gehad waardoor ze een mooie ‘lederlook’ gekregen hebben. In zwart of koningsblauw. Ook met mooie jurk.

 

 

img_6832

PONDICHERRY. Een marine streepbikini is never out of style. Deze is leuk met rode accenten. De fijne stof is sneldrogend en heeft een piquélook. Hierin is ook een leuke jumpsuit te koop. Alleen in blauw/wit.

 

 

img_6834

SHERRY. Deze klassieker heeft een perfecte pasvorm. Het lijntjesmotief accentueert je curves. Er is ook een badpak in dit motief. Alleen in kaki verkrijgbaar.

 

 

 

img_6836

JOY. Sportief en een tikkeltje retro. Deze dubbele stof heeft een lichte wafelstructuur. Opvallend zijn de gekleurde naden. Keuze uit wit met zwart of oranje met blauwe biesjes. In de slip is veel keus qua belijning. Er is ook een jurkje van.

 

 

img_6831

KARMA. Wat niet mag ontbreken in deze rij is natuurlijk de dierprint. Deze cups van mousse hebben een beetje reliëf in de stof waardoor de slangenprint extra tot leven komt. Leuk met gouden pailletjes er op. Enkel verkrijgbaar in deze kleur. Er is een jurk en een mooie pareo bij in deze print.

 

 

Welke vinden jullie het mooist? Ik heb mijn keuze al gemaakt bij Erika Bodyfashion. Heb ‘m al zien hangen en ga ‘m binnenkort passen.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: