Hoera! X by KA bestaat een jaar! En precies vandaag is mijn 150e blog! Dat moeten we vieren. Met een winactie. Ik heb iets moois te verloten. Namelijk een sjaal met leren sjaalhanger van Revelz.

Tjonge. Het is weeral een jaar geleden dat ik begon te schrijven. Eerst op modevoorde40plusvrouw, nu op X by KA. Wat begon als een vergissing, mondde uit in een soort on line magazine. Ook schrijf ik iedere maand een artikel voor Lovely Charlotte.

Ik vind het nog steeds superleuk om al deze blogs te maken. En ik heb genoeg inspiratie om zeker nog een tijdje door te gaan.

Zoals jullie weten, ben ik dol op mode. Daar schrijf ik graag over. En als je me in real life kent, weet je dat ik haast nooit zonder sjaal de deur uitga. Ik sta dan ook heel vaak met sjaal op de foto. Kijk maar:

En ik weet dat onder jullie ook veel sjaaldragers zijn. Het maakt je outfit compleet. En het verdoezelt zo lekker je buikje, boezem of dat ene foutje in je shirt. Ik kan echt niet zonder m’n sjaals. Ik heb er een speciale afdeling in m’n kast voor. Want mijn sjaalverzameling is groter dan mijn topjes- en t-shirtscollectie.

Maar mijn lievelingsmerk van sjaals is REVELZ. Die zijn zo heerlijk. En zacht. En ze vallen zo soepel rond je hals. Het is lekker materiaal en ze blijven zo mooi. Ik raad dan ook vaak een sjaal van dit merk aan tijdens mijn werk als styliste en verkoopster.

Daarom nu voor de liefhebber, kans om zo’n mooie REVELZ sjaal te winnen. Met als bonus een leren sjaalhanger. Zo berg je de sjaal mooi op in de kast of aan een haakje.

img_7246

Er zijn veel mooie kleuren in de sjaals. De mooiste heb ik voor je geselecteerd.

Mintgroen, legergroen, zachtroze, donkergrijs of donkerblauw.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n mooie sjaal en leren sjaalhanger?

Geef in een reactie op Facebook (of onder deze blog) aan welke van deze vijf kleuren je zou kiezen en waarom. En wie weet krijg jij zo’n mooie sjaal van REVELZ + leren sjaalhanger thuis gestuurd.

Zaterdag 14 april maak ik de winnaar bekend. Succes!

img_7245

img_7332-1

Advertenties