Categorieën
bloggen fashion Lifestyle win-actie

Hoera, 1 jaar blogger WINactie!

Win een mooie sjaal van REVELZ plus een leren sjaalhanger!

Hoera! X by KA bestaat een jaar! En precies vandaag is mijn 150e blog! Dat moeten we vieren. Met een winactie. Ik heb iets moois te verloten. Namelijk een sjaal met leren sjaalhanger van Revelz.

Tjonge. Het is weeral een jaar geleden dat ik begon te schrijven. Eerst op modevoorde40plusvrouw, nu op X by KA. Wat begon als een vergissing, mondde uit in een soort on line magazine. Ook schrijf ik iedere maand een artikel voor Lovely Charlotte.

Ik vind het nog steeds superleuk om al deze blogs te maken. En ik heb genoeg inspiratie om zeker nog een tijdje door te gaan.

Zoals jullie weten, ben ik dol op mode. Daar schrijf ik graag over. En als je me in real life kent, weet je dat ik haast nooit zonder sjaal de deur uitga. Ik sta dan ook heel vaak met sjaal op de foto. Kijk maar:

En ik weet dat onder jullie ook veel sjaaldragers zijn. Het maakt je outfit compleet. En het verdoezelt zo lekker je buikje, boezem of dat ene foutje in je shirt. Ik kan echt niet zonder m’n sjaals. Ik heb er een speciale afdeling in m’n kast voor. Want mijn sjaalverzameling is groter dan mijn topjes- en t-shirtscollectie.

Maar mijn lievelingsmerk van sjaals is REVELZ. Die zijn zo heerlijk. En zacht. En ze vallen zo soepel rond je hals. Het is lekker materiaal en ze blijven zo mooi. Ik raad dan ook vaak een sjaal van dit merk aan tijdens mijn werk als styliste en verkoopster.

Daarom nu voor de liefhebber, kans om zo’n mooie REVELZ sjaal te winnen. Met als bonus een leren sjaalhanger. Zo berg je de sjaal mooi op in de kast of aan een haakje.

img_7246

Er zijn veel mooie kleuren in de sjaals. De mooiste heb ik voor je geselecteerd.

Mintgroen, legergroen, zachtroze, donkergrijs of donkerblauw.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n mooie sjaal en leren sjaalhanger?

Geef in een reactie op Facebook (of onder deze blog) aan welke van deze vijf kleuren je zou kiezen en waarom. En wie weet krijg jij zo’n mooie sjaal van REVELZ + leren sjaalhanger thuis gestuurd.

Zaterdag 14 april maak ik de winnaar bekend. Succes!

img_7245

img_7332-1

15 reacties op “Hoera, 1 jaar blogger WINactie!”

Sinds begin af aan ben ik een trouwe volger van de blog. Heerlijk om te lezen en erg vaak herkenbaar.
Ik zou graaf gaan voor de donkerblauwe of roze sjaal van Revelz, sinds ruim een jaar is mijn haarkleur volledig (eigen) grijs. Daardoor staan mij nu heel andere kleuren mooi die ik voorheen minder goed kon hebben. Dit brengt toch wat verschuivingen in mijn garderobe aan, vandaar dat een bijpassende sjaal een mooie aanvulling is. De sjaalhanger ken ik niet, maar lijkt mij een mooie manier om de sjaal op te bergen.

Twee weken was ik in de winkel in Terneuzen en gaf Iris mij jouw kaartje. Toen ik thuis kwam me gelijk aangemeld en alle eerdere blogs gelezen. Wat een feest van herkenning!! Eindelijk eens iemand die ons vrouwen van 40+ snapt!
En als ik dan toch een voorkeur van sjaal mag geven…de legergroene 😉
Succes met alles!

Wat leuk weer al een jaar deze leuke blog. Gefeliciteerd en hopelijk krijgen we nog lang leesplezier van je.
Ook ik ben een fanatiek sjaaldrager daarom zou ik graag de legergroene winnen van Revelz met die handige hanger. Die heb ik nog niet in mn collectie.
Succes verder

Heerlijke blogs om te lezen ,alhoewel ik al een 65 plusser ben.
Ik zou ook voor de blauwe gaan,is mijn lievelingskleur..

Door een gemeenschappelijke vriendin ben ik ooit je blog gaan volgen en doordat ik zelf ook in een kledingwinkel werk zijn alle leuke tips altijd welkom. Maar ook de manier van je presentatie zijn de blogs fijn om te lezen. Ik zou gaan voor de legergroene, en waarom ? … als eerbetoon aan mijn soldaatjes die de strijd (bijna) hebben gewonnen. En ook een beetje omdat het mooi zou staan bij de kleur van mijn ogen,

Prachtige sjaals! Ik ben 13 april jarig, dus het zou een superleuk verjaardagskado zijn 💙 Ik vind het lastig om een kleur te kiezen. Mijn eerste ingeving is donkergrijs, want dat combineert zo makkelijk. Maar misschien moet ik toch maar uit mijn comfortzone gaan en kiezen voor iets vrolijkers. Het wordt per slot van rekening lente🤗🌸🌞. En ik ben gestopt met mijn haar verven. Ik ben er helemaal klaar mee. Dan maar grijs….. Ik denk dat een zachte kleur daar wel mooi bij staat. Dus …. (tromgeroffel) …… Mijn keuze valt op MINTGROEN!

Hoi hoi,

Ik wil graag de roze sjaal. Ik volg je vanaf het begin en geloof het of niet ik krijg er zelfvertrouwen door. Van het weekend volledig uit mijn comfort zone gegaan. Met een maatje meer model geweest voor kapper les artistes en kleding gedragen uitgezocht door blique zonder de kleding gepast te hebben. Eenmaal voor de camera was alle spanning weg en…….ik heb er van genoten mijn haar is grijs met roze en blauw geworden echt te gek en daarom verdien ik de sjaal xxxxx

Daar hoef ik niet lang over na te denken,
Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag de ROZE sjaal willen schenken.

Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

Iedere vakantie en ieder vrij uur,
Gaat zij voor de dieren door het vuur.

In ons dorp, op de kinderboerderij,
Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

Ik waardeer dit enorm van haar,
En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

De mint groene vind ik mooi. Zo leuk dat deze kleur weer steeds meer terug gaat komen. Vroeger als kind had ik al een voorkeur voor deze kleur en het behang in mijn kamer hierop afgestemd met mintgroen accenten

Zoals je weet leès ik graag je leuke, herkenbare no-nonsens blogs, de manier waarop je schrijft is aanstekelijk en leest lekker weg, ik hou dervan !

Daarnaast ben ik een fan van sjaals geworden en idd die van Revelz dragen heerlijk en maken een outfit “af”….

Ik zou, denk ik, kiezen voor de grijze omdat die makkelijk combineert maar weet niet of het niet een te donkere kleur is voor de summer !?
Ik laat me graag adviseren….

Succes met je blogs en tot gauw bij Hot Legs ! X

Ik zou mintgroen kiezen. Ik heb deze sjaals al in het grijs zwart en donkerblauw. Zo gaaf zo fijn zo mooi te combineren. En mintgroen is een heerlijk zomerskleurtje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: