Categorieën
bloggen home&garden Lifestyle

Shopblog. Kwantum en Action.

Nieuwe winkels en wat ik daar allemaal gekocht heb.

Er is een nieuw winkelcentrum geopend in Terneuzen. Het ‘Kennedy Retail Park’ tegenover Gamma aan de Kennedylaan. Ik was dinsdag vrij dus ben ik er eens een kijkje gaan nemen. Er waren nog maar twee winkels open. Kwantum en Action. Dus ben ik daar lekker gaan shoppen. Vandaag lees je wat ik zoal heb gekocht.

Er was genoeg parkeerruimte maar er stonden nog werkbusjes van verschillende bedrijven. Ze waren nog volop bezig aan verschillende winkels zoals Agrimarkt en JYSK. Ik denk dat ook veel mensen hun auto daar parkeren omdat het gratis is. En dan lopend naar Schuttershof of de Noordstraat gaan. Het was mooi weer. Het was druk in Terneuzen. En zeker in het Retail Park.

Op blogs van andere bloggers en in filmpjes van vloggers lees ik vaak een “shoplog”. Daarin vertellen ze wat ze allemaal gekocht hebben en wat ze daarvoor betaald hebben. Ze krijgen daar heel veel lezers door. Dus ik ga dat ook eens proberen. Vinden vijftigers het ook leuk om te weten wat een ander allemaal koopt? Ik zal er snel achter komen.

Alleen noem ik het geen “shoplog” maar een SHOPBLOG. Klinkt hetzelfde maar is net effe anders.

img_7356
Opeens hoorde ik vanaf het dak: “Mag ik eerst even m’n haar goed doen?” Ik had de mannen helemaal niet opgemerkt haha.

Ik was nog nooit in een Kwantum geweest dus wist niet wat ik kon verwachten. Maar wát een leuke winkel is dat! Allemaal hippe woonaccessoires en kleinmeubelen. En hartstikke lief geprijsd. Ik heb er een paar dingen gekocht.

Een kartonnen poster met bladmotief €0,50. Een kleine light box €4,00. Een zwart/witte opbergmand met cactusjes voor op mijn dochter’s kamer €3,50. Het ananaspotje met nepcactus is van Xenos €4,99.

img_7357

En daarna zijn we naar Action gegaan. Dát is me een lekker ruime winkel! Dat shopt toch echt een stuk relaxter dan in het oude pand. Ook daar kon ik niet zonder iets te kopen naar buiten. Ik heb voor het hele gezin van alles meegenomen maar laat jullie zien wat ik voor mezelf en m’n dochter heb gekocht.

Een hoed €1,49; tuinhandschoentjes €0,79; gezichtsmasker €2,49; Nivea handcrème €1,79; make up sponsjes €0,69.

De handcrème heb ik al gebruikt en die is heerlijk. Nivea is gewoon goed. Wel ben ik benieuwd naar het gezichtsmasker. Daar zal ik jullie later over vertellen, wanneer ik het geprobeerd heb.

img_7463

En voor mijn sportieve dochter een fitness springtouw €0,99; een sportbeha’tje €3,99; allerlei rotzooi wat te maken heeft met water en ballonnen; sneakersokken voor ons allebei.

Heb jij ook altijd dat je sneakersokjes van je voet af schieten? Dat je dan op een propje sok loopt? Totdat je ergens gauw even naar die sok kunt graaien in je gymschoen? Dat je je sok natuurlijk niet te pakken krijgt? En dat je dan eerst je schoen moet uitdoen om dat rotsokje weer goed rond je voet trekken? Dan heb ik een gouden tip voor je.

Je moet deze hebben. Van Action. Ze zitten goed rond je voet. Hebben zelfs versteviging onder je hiel. Lopen op de wreef iets verder door zodat de naden van je schoen niet zo in je vel drukken. En ze hebben een antislip pad in de hiel. Én ze kosten geen drol. €2,98 voor twee paar! Ik zou zeggen: probeer ze een keer.

Nu is het wachten op de opening van JYSK. Daar ben ik ook heel benieuwd naar. En Agrimarkt opent binnenkort ook z’n deuren aan het Kennedy Retail Park. Hopelijk lukt het me om tijdens de opening langs te gaan. En dan krijgen jullie weer een shopblog van mij.

Shop ze!

Één reactie op “Shopblog. Kwantum en Action.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: