Categorieën
bloggen Lifestyle win-actie

Winnaar Revelz sjaal.

De winnaar van de Revelz sjaal + sjaalhanger.

Begin april bestond X by KA precies 1 jaar en schreef ik mijn 150e blog. Daarin verlootte ik een mooie sjaal en sjaalhanger van Revelz. In deze blog maak ik de winnaar van deze leuke WINactie bekend.

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties. Ik heb heel veel mooie, grappige en vooral lieve reacties gekregen. Het doet me goed om te lezen dat jullie m’n artikelen leuk vinden. Wat heb ik een lieve blogvolgers. Dank jullie wel.

Voordat ik de winnaar bekend maak, eerst even dit.

Wist je dat je bij het kopen van een Revelz sjaal een beetje mee helpt aan een betere wereld? De mensen van Revelz geven een deel (van de opbrengst) van ieder verkochte sjaal aan een goed doel. Op dit moment zijn dat twee doelen, namelijk

  • Fight cancer 

www.fightcancer.nl

Fight cancer zet zich in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Ze gaan de strijd tegen kanker aan en zorgen voor awareness bij jongvolwassenen. Fight cancer steunt het KWF Kankerbestrijding, wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

  • War Child  

www.warchild.nl

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Ze hebben het recht zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Te worden tot een evenwichtig volwassene. Deze generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Daarom hebben zij vrienden nodig. War Child biedt deze vriendschap.

♥ Wees daarom extra blij met deze Revelz sjaal. Je helpt er anderen mee ♥

img_7542

GEFELICITEERD Herma! Jij bent de winnaar van deze WINactie!

Herma, je koos voor de mintgroene sjaal + sjaalhanger. Die komt snel jouw kant op. Geef je je adres even door via mail of Facebook messenger? Mijn email adres is karin120968@gmail.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: