Categorieën
fashion Lifestyle

Oranje kleding.

What to wear op Koningsdag? Leuke kleding in oranje.

Volgende week is de koning jarig! En speciaal voor zijn verjaardag heb ik verschillende sets in oranje aangetrokken. Omdat oranje zijn lievelingskleur is, toch? Oranje is de familiekleur. Maar oranje is ook gewoon een vrolijke kleur. Een zomerse kleur.

Ik kon haast niet kiezen uit al die oranje kledingstukken in de winkel. Naast geel, groen, rood en lavendel is oranje echt dé modekleur van deze zomer. Maar omdat ik niet met alles sta (jullie denken dat ik overal goed mee sta, maar dat is echt niet zo), laat ik wat gezellige items zien die ik zelf leuk vind.

img_7569

Tja de één zegt rood, de ander zegt oranje tegen deze kleur. Hoe dan ook, het is een gaaf oranjerood pak.  De pantalon heeft een wit/zwarte striping aan de zijkant. Mooi, van Aaiko. De witte blouse en zilveren sandaaltjes zijn van H&M.

 

img_7587

Wat een leuke 7/8 jeans van YAYA met de oranje bies. Daarboven draag ik een oranje off-shoulder top van Expresso. De luipaard loafers zijn van Tango.

 

img_7589

Voor een meer sportieve look hier de oranje sweatjurk van Penn&Ink N.Y. Wat zit díe lekker zeg! (Kan alleen nog niet zo goed naar m’n oude knieën kijken. Wordt tijd dat m’n benen wat bruinen. Dan staat alles beter…)

 

img_7620

Een lekkere oranje damaged jeans met rafels. Leuk, van Summum. Daarop draag ik m’n oude streepjesshirt van H&M, blazertje van YAYA en m’n Adidas badslippers. Helemaal ín. Lees hier maar.

 

img_7599

Kom ik zo een beetje koninklijk over? Lijk ik hier op Maxima? Ja hè? Het zwaaitje kan ik al. De hoed heb ik ook al (Action). Het kan niet meer fout gaan met deze leuke linnen jurk van Summum.

 

En als je nu bij Hotlegs Fashion & Lifestyle komt winkelen, dan krijg je misschien wel zo’n leuke juten tas in het koninklijke kleurtje. Zo lang de voorraad strekt.

img_7627

LEVE DE KONING. HOERA. HOERA. HOERA!

♣ Veel plezier op Koningsdag ♣

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: