Categorieën
beauty Lifestyle

Action kleimasker. Aan- of afrader?

Action Facial Clay Mask. Aanrader of afrader?

In mijn eerste Shopblog liet ik zien wat ik gekocht had in Action. Dat was van alles en nog wat. Maar één van de dingen waar ik benieuwd naar was, was de Facial Clay Peeling Mask. In dit artikel lees je mijn bevindingen.

Na het afzien met de Charcoal Facial Mask (lees de blog als je van leedvermaak houdt), had ik zin om nog eens een maskertje te proberen. Want wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, toch? Nou, dus ik aan de slag met dat kleimasker.

img_7550

KLEIMASKER • PEELING  Normale huid. 

Een zachte en mooie huid voor iedere leeftijd. MET NATUURLIJKE SCRUBDEELTJES VAN PECANNOTEN + TEA TREE-OLIE + WITTE KAOLIENKLEI

Kleimasker. Dit kleimasker moet je twee maal per week gebruiken voor het beste resultaat. Het is heel simpel: zorg eerst voor een gereinigde en droge huid. Breng een gelijkmatige laag klei op het gezicht aan. Misschien alleen de vetste gedeelten van je gezicht, de T-zone: voorhoofd, neus, kin. Of ook op de wangen.

Smeren. Ik smeer gewoon m’n hele gezicht er mee in. Wel moet je oppassen voor de ogen, lippen en de haargrens, staat er op de bijsluiter. Maar dat vind ik nogal logisch. Hupsakee, gewoon smeren.

img_7546

img_7547
Heel charmant in m’n pyjama.

Sta ik er niet leuk op? Net of ik te lang in de zon gezeten heb. Het kleimasker is nogal oranje van kleur. Past wel bij Koningsdag, vind ik.

Frisse parfumgeur. Het is een heel makkelijk smeerbare crème. Het ruikt lekker fris naar parfum. En het voelt vrij droog zodra je het aanbrengt. Er zit gelukkig genoeg in het potje dus ik ben niet al te zuinig.

Talg en vet. De crème absorbeert talg en vet dat in en op de huid zit. Je moet het 5 tot 10 minuten laten intrekken zodat het goed z’n werk kan doen.

Scrubben. Na 5 tot 10 minuten moet je je gezicht met lauw water wassen. Er zitten korreltjes in de klei die een scrubbende werking hebben. Dat zijn de harde stukjes pecannoot die de huid licht schuren. Ze verwijderen de dode huidcellen. Ik was mijn gezicht met een washandje en lauw water. Ik maak ronddraaiende bewegingen zodat ik mijn huid goed scrub.

Lekker zacht. Mijn gezicht voelt lekker zacht aan. Ik breng een goede serum aan op mijn gezicht. Ik heb een heel goede serum voor de ouder wordende huid ontdekt. Maar daarover later meer in een volgende blog.

Aanrader of afrader? Er is niks mis met dit FACIAL CLAY MASK van Action. Het is een kleimasker en scrubcrème ineen. Heerlijk hoor. Best de moeite om deze aan te schaffen voor de sympathieke prijs van €2.49. Een aanrader dus!

2 reacties op “Action kleimasker. Aan- of afrader?”

Leuke blog ja 😍😄ik had die in het groen gekocht de andere verpakking . Ik vond ook dat je gezicht er mega zacht van werd….voor een review zie de action shopblog hihi bij mij staat die ergens tussen. Fijne dag nog liefs 🤭🍧🍨🍓🍉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: