beauty Lifestyle win-actie

Winnaar Olaz Regenerist Serum.

Vorige week schreef ik over het nieuwe serum van Olaz. Zelf ben ik zó blij met dit wondermiddel dat ik er eentje wilde weggeven dmv een WINactie.

Vandaag maak ik de winnaar bekend. Zij krijgt het Olaz Regenerist Anti Ageing Serum zodat ze zelf kan ontdekken hoe goed deze crème werkt.

Breng dit serum iedere ochtend en iedere avond aan op een gereinigd gezicht, hals en decolleté en je zult het verschil gaan zien. De huid oogt jonger, strakker en gezonder.

Gefeliciteerd Natasja Risseeuw-Vereecken! Jij bent de winnaar en krijgt dit mooie product van Olaz twv €34,99. Geef je mij je adres via een privé berichtje? Dan stuur ik het zo snel mogelijk op.

X Ka.

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: