fashion Lifestyle

Goede sandalen.

Ik ben een beetje een pietlut. Ik zoek al jaren naar goede, maar ook leuke, mooie, hippe en originele sandalen. En die heb ik al drie jaar niet gevonden. Tot deze zomer.

Ze moeten net zo goed zijn als Birkenstocks. Maar er uit zien als designershoes. Ik moet er hele dagen op kunnen lopen en werken. Maar ze mogen wel een beetje sex appeal hebben. Ze moeten bij alles passen en ze moeten exclusief zijn. Met andere woorden: een onmogelijke opgave. En daar deal ik al jaren mee.

Dit jaar heb ik mezelf gedwongen om sandalen te kopen. Er is keus genoeg. Niet moeilijk doen. Gewoon net als een man.

Je gaat een winkel binnen. Kijkt rond. Ziet mooie schoenen. Past ze. Koopt ze. Je gaat de winkel weer uit.

En zo heb ik het dus gedaan. Niks getwijfeld. Ja, eigenlijk wel natuurlijk. Maar niet te lang. Als vrouw zijnde pas je verschillende modellen. Voor de spiegel. Hoe staan ze aan m’n voet? Hè, heb ik net die broek aan. Die draag ik eigenlijk niet vaak. Maar goed, ze zijn leuk. O wacht, die daar, die zijn ook mooi. Heb je deze nog in m’n maat? Ja hoor ik wacht wel…

Red Rag

 

Hmm nee, zitten toch minder. En deze? Tja, cognac of gewoon zwart? Jee, wat moeilijk. Doe maar zwart. Ja, nee, toch die eerste, die zaten beter. Mag ik ook de linker? Ja is goed, ik wacht wel…

Olukai

 

O, lijkt wel wat aan de grote kant he? Mijn voeten verschillen best wat. Mijn rechter is bijna een maat groter dan de linker. Kan ik ook even een maatje kleiner proberen? Ja hoor, ik wacht…

Unisa

 

Ah, daar zijn ze. Nee, da’s echt te klein. Toch die maat groter. Wat vind jij? O dat denk ik ook ja. En deze wil ik ook eens passen. Ja mooi. Ik vind ze leuk. Ze zitten prima. Ik neem deze. Afrekenen en wegewezen.

Timberland

 

Dus dat was best snel vond ik zelf. In een kwartier tijd heb ik schoenen gekocht. En ik heb ze meteen aangehouden. Want de Adidas badslippers zijn hip, maar geven totaal geen steun. Om echt een hele dag op te werken, is het voetbed niet goed genoeg. En tja, ik draag ze al een aantal jaar dus was ze alweer beu. Zo gaat dat.

omoda logo

Het zijn dus de laatste geworden. Het is alsof ik op wolkjes loop. Heerlijk. Ze zijn stoer, sportief en mooi. Ze zijn van Timberland en niemand mag ze nu nog kopen want ik wil uniek zijn. Weet je nog? Dus je bent gewaarschuwd. 😉

 

X Ka.

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

1 Reactie

  1. Silvia zegt:

    Hahahaha geweldig ! Je schrijft toch leuk en zeer herkenbaar!!!😂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: