beauty Lifestyle vrouw

Hooded Eyelid Tape. Aan- of afrader?

Er komen vaak van die reclames voorbij waarvan ik denk “Ja hoor, en dat werkt zeker? Ik geloof er niks van.” Pas geleden nog eentje. Magnetische nepwimpers, die springen zo op je ogen en blijven een hele dag zitten. Of speciaal spul waarvan je wenkbrauwen gaan groeien. Daar geloof ik dus niks van.

Beautegalactic. Steeds kwam hetzelfde filmpje voorbij op Facebook en Instagram van Beautegalactic. Vrouwen met hangende oogleden kregen opeens mooie open ogen. En dat alleen maar door oogstickertjes. Wat belachelijk. Allemaal nepperij, wie trapt daar nou in.

img_8286

 

Toch besteld. Maar het kwam zó vaak voorbij dat ik er in ging geloven. En jawel, ik heb ze besteld. Het moest uit Vaag-en-Verweggiestan komen want het duurde drie weken voordat het in de bus viel. Er zat ook geen brief of gebruiksaanwijzing bij. Gewoon, hup, hier zijn je stickertjes en nu je mond houden.

 

Ministickertjes. Ik keek nog maar eens naar het filmpje want de reclame kreeg ik nog steeds drie keer per dag te zien, dankzij cookies. Nu was ik toch wel heel benieuwd of deze miniplakkertjes mijn vermoeide ogen kon liften. Wie weet is dít de uitkomst! Na een nachtje weinig slaap (dat is dus bijna iedere nacht), plak je gewoon een stickertje op je ogen en *pling* je ziet er fris en uitgeslapen uit.

 

img_8362

Opbrengen. Dus okay, daar ging ie dan. Wat een kleine rotstickertjes. O, er zitten hulpstukken bij. Nou, dat werkt ook van geen meter. Gewoon met m’n nagel gaat veel beter. Nu klapt ie dubbel. Even een nieuwe pakken. Er zitten er genoeg in. Zo, da’s gelukt.

 

img_8351
voor

 

 

 

img_8355
na

 

Resultaat. En? Wat vind je? Het scheelt wel iets hè? Ik heb ze ’s morgens opgeplakt om te kijken hoe het zou voelen als je ze een hele dag op je ogen geplakt hebt zitten. Eigenlijk voel ik ze niet. Ik heb er geen last van. Het jeukt of irriteert niet. Wel denk ik dat het lastig is om oogschaduw op te brengen over het stickertje. Maar daar is een primer voor uitgevonden.

Ooglift. Tja, wat zal ik hier eens over zeggen. Niet verkeerd. Maar een echte ooglift is effectiever. Deze ‘eyelid tapes’ zijn overal te krijgen voor verschillende prijzen. Ik heb er ongeveer €10 voor betaald. Dat is geen vermogen. Maar voor een paar ministickertjes misschien toch wat teveel betaald. Ik denk niet dat ik de oogstickertjes veel ga gebruiken.

Aanrader of afrader? Deze HOODED EYELID TAPE van Beautegalactic geeft weinig effect. Aan de andere kant ben je veel minder geld kwijt om er uitgeslapen uit te zien, in vergelijking met een echte ooglidcorrectie. Toch denk ik niet dat heel veel mensen hier baat bij hebben. Een afrader dus!

 

 

img_8380

X Ka.

 

Over auteur

Hoi, ik ben Karin. Geboren in 1968 en woon samen met m'n partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland.
Ik werk al 28 jaar met veel plezier in de mode:
Hotlegs Fashion&Lifestyle.
Tijdens mijn werk merk ik dat veel vrouwen van rond de 50 het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. "Kan dit nog wel" en "M'n figuur is zo veranderd" zijn dingen die ik vaak hoor. Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Momenteel heb ik maat 42/44.
Ik geef jullie een kijkje bij m'n kledingkeuze en geef daarmee tips waar jullie misschien wat aan hebben. Ook laat ik af en toe een gastblogger aan het woord.
Verder schrijf ik over mijn leven, gedachten en hersenspinsels.
Veel leesplezier!
X, Ka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: