Categorieën
beauty gastblog Lifestyle review

Sonja’s zen-momentje.

Sonja neemt een momentje voor zichzelf met een maskertje van Garnier.

De zomer komt eraan!!!! Althans dat zou moeten. Gezien het weer van de afgelopen dagen begint het daar ook zeker op te lijken! Heerlijk, ik kan zo genieten van het zonnetje op mijn huid. En iedereen ziet er ook een stuk gezonder en vrolijker uit met een klein kleurtje.

Mijn haren heb ik pas door de kapper al laten voorzien van een ander kleurtje. Net wat frisser en zomerproof!
Wel moet ik mijn huid nog een beetje voorbereiden voor de zomer. Dus weer tijd voor een maskertje!

f5d77764-fbd9-486d-a365-1a35d4e12ff0

Dit keer heb ik het VOLCANO MASKER  van GARNIER Skin Active geprobeerd.
Wat een lekker masker. Hij ruikt echt heerlijk! Zelfs een beetje naar zomer. Dus heb ik met m’n ogen dicht even genoten van het frisse gevoel op mijn huid en de lekkere geur!

Volgens de beschrijving zorgt dit masker voor het kleiner maken van je poriën en een gavere huid. En ik kan zeggen dat dit ook werkelijk zo is. Ik weet zeker dat ik dit masker vaker ga gebruiken. Het is echt het proberen waard. Ze zijn te koop bij de drogist. Ik kocht deze bij Etos voor €2,99.

6c757197-f9b9-4145-a5e7-93dca2167281

Maak er een lekker ZEN-momentje van voor jezelf. Ik zelf doe dat ook. Even ME-Time. Mijn gezicht eerst goed reinigen en dan het masker aanbrengen, even heerlijk liggen op onze bank, luisteren naar muziek en ontspannen. Af en toe onderbroken door mijn zoon die “enorme honger heeft en een zak chips pakt en ook nog even meldt dat ik wel erg slecht boodschappen heb gedaan want er is niks in huis”…

0d37cd8d-487f-4fe9-a4b4-7db96b231220

Oké, terug naar mijn Zen-modus, na enkele minuten spoel ik het masker weg met lauwwarm water en doe mijn nachtcrème alvast op. Daarna heerlijk op het bankje en genieten van één van mijn favoriete series op Netflix: ‘La Casa de Papel’.

Heerlijk.

Liefs, Sonja.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: