Categorieën
beauty health Lifestyle review

Wella haarcocktail. Aan- of afrader?

Ik probeerde een cocktail voor m’n haar.

Een poos geleden won ik een ‘verwenpakket voor mijn haar’ van Wella op HBB24, de online cosmetica site met professionele producten. Is de cocktail lekker voor mijn haar? Of heb ik toch liever een cocktail in een glas met een rietje erin?

Haarcocktail. Een haarcocktail is een serie van twee of meer producten voor in je haar. De producten zijn op elkaar afgestemd en moeten in een bepaalde volgorde toegepast worden. De producten van Wella Invigo die ik toegestuurd kreeg, waren speciaal voor geverfd haar en het behoud van de kleur. Dat leek me wel een mooie cocktail voor mij.

img_8507

  • Color Brilliance Shampoo 250 ml t.w.v. €8,50
  • Color Brilliance Conditioner 200 ml t.w.v. €11,40
  • Color Brilliance Mousse 200 ml  t.w.v. €11,40

Boost. Deze producten geven gekleurd haar een boost. Het is een krachtige combinatie van vitamine E en citruskaviaar voor directe levendigheid van je kleur. En het geeft kleurbescherming tot 7 weken.

Fruitparfum. Ik kreeg het pakket van HBB24 al na een dag binnen. Toen ik het doosje opende, rook ik meteen het frisse fruitparfum. Wat lekker als mijn haar zo fris zou gaan ruiken. De flessen hebben een hippe kleur en staan leuk in mijn badkamer, die helemaal wit met donkergrijs is. Maar zijn ze net zo goed als ze er uit zien?

Proberen. Op mijn vrije dag heb ik eens tijd genomen om deze haarcocktail uit te proberen. Er staat op de flesjes precies wat en hoe je het product moet gebruiken. Ik begon met de

Color Protection Shampoo

Deze shampoo met Anti Oxidant Shield Technology bevat een geoptimaliseerde pH voor langdurige kleurbescherming. Het is voor gekleurd fijn tot normaal haar.

Wassen. Het ruikt echt heerlijk. Met het handige pompsysteem neem je niet te veel. Ik heb lekker mijn haar gewassen met deze shampoo, even laten intrekken en dan goed uitgespoeld.

Daarna ging ik verder met de

Vibrant Color Conditioner.

Deze conditioner met Anti Oxidant Shield Technology verbetert het haaroppervlak en zorgt voor een levendige kleur. Het bevat CITRUSKAVIAAR, klinkt dat niet goed?!

Masseren. Dit masseerde ik in mijn pasgewassen, nog vochtige, haar en liet dit een paar minuten intrekken. Daarna heb ik, zoals het hoort, mijn haar zorgvuldig uitgespoeld.

Citrus. Mijn haar rook zó lekker! Ik zou hier graag een body cream van hebben. Dan ruik ik all over naar citrus. Fris en fruitig.

Om de cocktail af te maken, moest ik het laatste product gebruiken, de

Conditioning Mousse.

Deze verzorgende vitaminemousse zorgt voor gladheid, glans en een levendige kleur. Met Anti Oxidant Shield Technology. Bevat VITAMINE E.

Heerlijk. Het is een heerlijk luchtige mousse. Eerst goed schudden, daarna goed verdelen op het vochtige haar. Niet uitspoelen.

Superzacht. Mijn haar voelde superzacht na deze behandelingen. En die geur, ik kan er niet over ophouden, is zó lekker. Ik heb het idee dat mijn haar echt een vitamine boost heeft gekregen. Zo zacht en gezond heeft het lang niet meer aangevoeld.

Aan- of afrader? Deze haarcocktail van Wella Invigo is een echte aanrader. Wanneer je gekleurd haar hebt -net als ik- kan je haar echt wel een vitaminebommetje gebruiken. Het geeft je haar glans, volume en het voelt heerlijk zacht aan.

Iedereen aan de haarcocktail! Kies jouw eigen cocktail op HBB24. Je kunt kiezen uit

COLOR BOOST (koraal): Color Brilliance Shampoo, Condintioner en Mousse.

PERFECT HAIR (oranje): Nutri Enrich Shampoo, Conditioner en Self Warm Mask.

BLONDES DO IT BETTER (roze): Recharge Cool Blond Shampoo en Conditioner.

NIEUWE ENERGIE (blauw): Senso Calm Sensitive Shampoo en Mask.

TURN UP THE VOLUME (groen): Volume Boost Shampoo en Chrystal Mask.

Welke zou jij kiezen?

X Ka.

Één reactie op “Wella haarcocktail. Aan- of afrader?”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: