Categorieën
Lifestyle persoonlijk review

Bijna Sarah!

Ik heb mijn uitnodigingen ontworpen op Kaartje2go.

Wat gaat de tijd toch snel. Ik denk steeds ‘Goh, dit jaar word ik 50’. En voor m’n gevoel duurt dat nog een eeuwigheid. Maar het is nu al juli. En in september ben ik jarig!

Ik moet al eens gaan denken wat ik wil doen. Een groot feest? Een klein feestje? Lekker even weg? Een mooie stedentrip? Ik wil het allemáál wel.  Maar ik heb beslist, ik ga voor een leuk feestje voor m’n familie, beste vrienden en lieve collega’s. Gewoon in onze tuin. Lekkere cocktails. Goede wijn. Koud biertje. De barbecue aan. Beetje kletsen. Misschien een dansje.

Dan kleed ik mijn tuin leuk aan met gekleurde lampjes. Creëer ik een gezellige, ontspannen sfeer. Lampjes, muziek, loungebanken. Ja hoor, ik zie het al helemaal voor me. Het is te hopen dat het mooi weer is. Meestal wel in september. Zo niet, dan gaat het feest gewoon door. Dan zetten we een grote partytent in de tuin. Past precies.

 

Kaartje2go

Maar hoe begint een feestje, de voorpret? Met een mooie uitnodiging. Want het zou natuurlijk leuk zijn dat iedereen kwam. Op Kaartje2go zag ik zóveel leuke kaarten. Voor echt iedere gelegenheid. Op deze site heb ik mijn uitnodigingskaarten ontworpen. Ik typte m’n voorkeur in: uitnodiging 50 jaar, trendy, tuinfeest, barbecue, uitnodiging Sarah 50. En zo kon ik mijn eigen kaart samenstellen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wat zo leuk is bij Kaartje2go is dat ze de kaarten nog voor je opsturen ook, als je dat wilt. En je kunt eerst een gratis proefdruk bestellen. Dan weet je tenminste hoe je kaart er in het echt uit komt te zien. En kun je ‘m nog aanpassen als het nodig is.

Alles is mogelijk. En ik vond de site zo gebruiksvriendelijk. Ik heb een leuke foto van mezelf er op gezet. Ook de tekst kon ik helemaal zelf bepalen. Lettertype, kleur, grootte, positie, symbolen, etc. Mijn kaart ontwerpen alleen al was leuk!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Met een paar klikken heb ik de persoonlijke uitnodigingen voor mijn Sarah 50 feest gemaakt. Nu kunnen de voorbereidingen echt beginnen. Een feestje begint bij de uitnodigingen. Ik heb er al zin in.

Iemand feliciteren of zelf iets te vieren? Stuur dan eens een kaartje. Want echte post krijgen is leuk. Ga ook eens kijken op Kaartje2go. Op deze site vind je een hippe kaart voor iedere gelegenheid. En ook nog voor een leuke prijs.

Zo, de uitnodigingskaarten worden verzorgd en verstuurd. Nu kan ik gaan nadenken over de aankleding van de tuin. Ook daar heb ik zin in. Iemand nog leuke tips of ideeën?

Op deze manier is 50 worden best leuk!

X Ka.

Deze blog is gemaakt i.s.m. http://www.kaartje2go.nl

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: