Categorieën
bloggen fashion Lifestyle

Collega Challenge dag 1.

Mijn collega’s kiezen mijn kleding uit. Aaaarrcchhh!

De Dochter-challenge van vorig jaar was een groot succes. De challenge waarin mijn dochter een week lang iedere dag mijn kleding mocht uitkiezen, waardoor ik voor zot liep in de, door haar gekozen, outfits. Iedereen had het nog weken later over deze blogposts.

Dit jaar heb ik weer een challenge verzonnen. Nu mag niet mijn dochter, maar nu mogen mijn collega’s eens iets uitkiezen. Iets uit de winkel waarvan ze denken “Dat is totáál niets voor Ka!”. Ik heb zo m’n eigen stijl, zoals iedereen dat heeft. En ik heb niet zo’n makkelijk figuur en een moeilijke maat.

Het werd toch een hele opgave voor mijn collega’s. Want nu het opruiming is, wordt de keuze wat minder. Ik hoorde ze overleggen: “O, dit is écht niks voor Ka. Maar dat is er alleen nog in S, dat past niet.” “En dit dan. Is dat niet afschuwelijk? Dat zou haar dus echt niet staan. Ja deze hangen we al apart. Haha, die moet ze aan.”

“En wat dacht je van roze? Fuchsia bedoel ik dan. Daar zou ze zelf noooit naar pakken. Haha, met die roesjes, niks voor haar.” “O ja, en dit degelijke setje. Dit zou ze nooit aantrekken, al was dit het enigste en laatste kledingstuk op de wereld.” Ze hadden er al lol om met z’n allen.

Vandaag laat ik de keuze van mijn lieve collega Iris zien:

img_8948Iris werkt al 25½ jaar lang bij Hotlegs en is filiaalleidster in Terneuzen. We zijn dus al heel lang collega’s. Zij kent mij dan ook het langst. Ze moest al lachen bij het idee dat ik datgene aan moest, wat zij in gedachten had.

“Ik ken Karin al heel lang en ik weet dat ze sommige dingen nooit zal aantrekken. Ka is meer van het stoere, al verrast ze me heel soms met een supervrouwelijk kledingstuk. Maar meestal draagt ze rustige kledingstukken, zonder al te veel poespas.

Wel neemt ze vaak de trendy items uit de collectie en ze vindt al gauw iets oubollig. Ik heb voor haar iets gekozen waar ze zich veel te jong voor voelt. En ook nog in de kleur roze, waar ze zich nooit in zal vertonen, haha.

Ik ben benieuwd.”

 

 

img_8935
‘M’n haar!’ roep ik bij het zien van deze foto. ‘M’n haar ziet er niet uit!’

Ik voel me niet helemaal mezelf in dit rokje met bijpassende blazer en blouse uit dezelfde collectie. De rok valt me eigenlijk best mee. En stiekem zit ie heerlijk. De lengte vind ik perfect. Met daarop een simpel wit shirt met donkerblauwe tekst, had ik het misschien nog echt gedragen. Maar met het jasje voel ik me net zo’n stewardess. En dan die voile blouse met roze. Dit is zó niet ik! Sowieso, roze met blauw, dat is niet mijn kleurcombinatie.

Toch heb ik dames gezien die dit aanhadden, waarbij het geweldig stond. Deze combinatie is van de zomercollectie van Expresso (nu -40%). Het is mooie kwaliteit en er is echt niks mis mee. Maar zo not me!

Iris, de challenge is geslaagd. Dit zou ik inderdaad NOOIT dragen.

X Ka.

 

 

 

2 reacties op “Collega Challenge dag 1.”

Ik vind dit persoonlijk niet een “Karin-outfit”. Al zit het waarschijnlijk wel heel lekker. De rok met iets anders erop , is misschien beter, de casual stijl zoals je zelf al zegt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: