Categorieën
fashion Lifestyle

Collega Challenge dag 2.

Mijn collega’s kiezen mijn kleding uit. Aaaarrcchh!

Heb ik al eens verteld dat ik heel leuk werk heb? En weten jullie ook dat ik heel fijne collega’s heb? Ik moet er niet aan denken om iedere dag naar m’n werk te moeten en daar tussen vervelende, gemene of achterbakse collega’s te zitten. Dat is niet vol te houden.

Daarom houden we het ook zo lang uit met z’n allen. En een geintje en een grapje moet kunnen. En een onschuldig pesterijtje hoort er ook gewoon bij. Anders is iedere dag het zelfde en wordt het maar saai. En saai, daar houden we niet van.

Vandaag is dag 2 van de “Zet Ka voor lul” challenge. En deze keer mag mijn collega Eline mij aankleden met iets dat totaal niet bij me past.

img_8956Eline werkt al 10 jaar bij Hotlegs Fashion &Lifestyle. Zij is, naast verkoopster, ook verantwoordelijk voor de visual merchandising. Ofwel de etalages, de poppen, het inhangen van de collecties. Kortom, zij zorgt dat de winkel er altijd up-to-date uitziet.

“Karin en ik zijn twee heel verschillende types qua kledingsmaak. Ik hou erg van vrouwelijke vormen. Van mooie kleuren en leuke prints. Van mij mag er bling bling op, daar hou ik van. Daar moet je bij Karin niet mee aankomen. En ik vind rushes, kantjes en strikjes heel leuk. Da’s niks voor Ka. En ik ben dol op roze. Als er iets in verschillende kleuren is, grijp ik het eerst naar roze.

Waar ik Karin eens graag in wil zien is de ‘Ibiza-stijl’. Dat is in de zomer helemaal mijn ding. En dat van Karin helemaal niet. Iets met bloemen, en trompetmouwen enzovoorts. Haha, kijken of haar dat staat.”

 

img_8937

Eline, wat doe je me aan! Letterlijk. Dit is echt helemaal niks voor mij. Ik voel me net Patty Brard op Ibiza. Nog voor ze zoveel afviel. En die hoed erbij. Die is gejat van een vogelverschrikker haha.

Of een boerenvrouw in de tijd van “Little House on the Prairie”. Zo’n vrouw die op het land werkt en die varkens en geiten fokt. Denk bij deze outfit eens een hark of riek in m’n hand. Zie je het voor je? Ik wel in iedere geval.

Eline: “Ik vind het eigenlijk wel meevallen. Het staat je toch wél hoor. Het is niks voor jou, maar je loopt hierin niet voor gek hoor. Eerlijk gezegd staat deze jurk jou fantastisch! Ik vind dat je ‘m moet nemen. Voor de vakantie, voor over je bikini en voor op het terras. Cocktailtje erbij. Ja hoor, ik zie het helemaal voor me.”

Nou, dank voor het compliment. Hij staat inderdaad niet verkeerd. Maar ik zou ‘m nooit dragen. Dit is zo Ibiza-toerist-achtig. Nee, sorry. Maar je hebt gelijk. Écht verkeerd is deze jurk van La Fée Maraboutée (-40%) niet. Hij valt mooi, zit eigenlijk heel comfortabel en hij is nog gevoerd ook. Niks mis mee, maar niks voor mij.

X Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: