Categorieën
fashion Lifestyle

Modetrend: ruitjes

Een leuke fashiontrend voor herfst/winter ’18/19.

Zo langzamerhand krijg ik weer zin in de najaarsmode. Ook al zegt de temperatuur buiten dat het nog zomer is, ik ben uitgekeken op m’n zomerjurken en bermuda’s. En als ik in de modezaken kijk, zie ik alweer zo veel moois.

Er zijn verschillende trends gespot bij de fashionmerken. Ik ga ze allemaal een keer behandelen. Maar vandaag begin ik met iets dat ik zelf heel leuk vind: ruitjes. En dan met name de ruitjes in geweven tweed (wol). Pied de poule en prince de galle.

Deze foto’s zijn niet van de beste kwaliteit. Ze zijn gemaakt met de zelfontspanner op m’n telefoon. Excuses daarvoor.

img_9678

Deze geruite jurk van Summum Woman heeft een donkergroene bies aan de zijkant zodat ie een sportieve touch krijgt. Ook een koord in de taille maakt deze comfortabele jurk minder klassiek.

img_9715

In diezelfde serie van Summum Woman zit deze leuke geruite broek met ook dezelfde details in donkergroen. Felle kleuren combineren goed met ruiten. Zo ook deze groene sweater van Summum Woman.

img_9733.jpg

Deze lekkere broek in ‘prince de galle’ ruit is gecombineerd met een heerlijk zachte, knalrode sweater. Beide van Penn&Ink N.Y..

img_9839

Over de geruite stretchjurk van Penn&Ink N.Y. draag ik een stoer leren motorjack van Ibana. De muts is van mezelf.

img_9815

Of een heel pak in ruitjesmotief. Waarom niet? Met een t-shirt en sneakers wordt het sportief. Met overhemd en pumps wordt het zakelijk. En zoals hier met een donkergroene blouse van Summum Woman en kistjes is het heel stoer. Een pak kun je op zoveel manieren dragen. Daarom vind ik dit een must-have voor iedere vrouw. Het “mannenpak voor vrouwen” op de foto is van Freequent.

img_9854

Zelfs een jas is er te krijgen met ruitmotief. Deze jas draagt als een vest, zo comfortabel. Hier gecombineerd met een knalrode sjaal. Jas en sjaal zijn allebei van Penn&Ink N.Y..

Vind jij deze ruitjestrend net zo leuk als ik? Een ruitje past altijd. In iedere stijl, voor iedere gelegenheid, bij iedere vrouw.

Natuurlijk is er in de winkels nog veel meer keus. Dus kom snel eens langs.

Tot dan!

X Ka.

4 reacties op “Modetrend: ruitjes”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Mode voor de 40+ vrouw

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder