Categorieën
fashion Lifestyle

Modetrend: printjes.

En alle printjes mogen!

Deze winter kan het niet gek genoeg. Printjes met allerlei afbeeldingen. Luipaardprint, bloemen, strepen, camouflage, hartjes, ruitjes. Het mag allemaal. Zelfs met elkaar gecombineerd. En in allerlei kleuren.

Je ziet al een hele poos de tijger-, of liever gezegd de luipaardprint. Dat blijven we ook dit najaar veel zien in blouses, truien, vesten, jasjes en broeken. Maar wat we komende herfst gaan zien, is dat het gecombineerd mag worden met een andere print.

Geisha winter luipaard meisje
Geisha T-shirt en blazer met prints in groentinten

Best gewaagd, verschillende prints bij elkaar. Je moet goed weten hoe. Toch is het net even anders dan anders. En daarom leuk. Je creëert rust door voor slechts een paar kleuren te kiezen. Daardoor wordt je combinatie geen allegaartje. Maar past het toch juist heel goed bij elkaar.

Aaiko streepjes blauw groen
Aaiko
Aaiko blauw groen streep
Een streepjesblouse onder een streepjespak. Kan best!

Wat dacht je van een luipaardjas met daaronder een paisley blouse. En daarbij jeans met een gouden bies en applicatie? Wordt dat niet een beetje campy? Nee hoor, kijk maar eens hoe mooi dit kan zijn.

img_9951
Tramontana
Tramontana luipaard paisley
Wat zit die jeans lekker!

Ook het mixen van stijlen is leuk. Bijvoorbeeld een ripped jeans met daarop een vreselijk tuttruitje. Of een joggingbroek met daarop juist weer een klassieke blouse met rushes. Door het combineren van twee verschillende stijlen, creëer jij jouw eigen beeld.

Expresso rood met hartjes
Expresso
Expresso hartjes
De hartjesblouse met klassiek strikje op een zwarte joggingbroek in travel kwaliteit.

Je kunt ook een grappige print kiezen. Expresso heeft heel veel leuke printjes in hun collectie. Een blouse met parfumflesjes, hartjes, of zoals deze met hondjes. Superleuk!

Expresso bul en ruitjes
Expresso
Expresso Franse bul
Franse buldog met ruitjesjasje van Expresso op een coated jogpant van Bianco

Durf jij het aan? Printjes met printjes? Best heftig, toch valt het mee. Kom gerust eens langs in de winkel want mijn collega’s en ik helpen je graag met het vinden van jouw printje, jouw stijl. De outfit die uniek is en bij jou past.

X Ka.

10 reacties op “Modetrend: printjes.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: