Categorieën
home&garden Lifestyle win-actie

Huiskamer make-over en WINACTIE

WINACTIE – win een interieuradvies van Furnview

Al een poosje zit ik er over te denken om mijn woonkamer eens helemaal te veranderen. Ik wil gewoon een moderner, leuker huis. Ik heb wel wat ideetjes, maar weet toch niet helemaal precies hoe ik zo iets aan moet pakken. Daarom vroeg ik Ruby van Furnview om raad.

Woonkamer – We beginnen met de woonkamer. Al jaren is mijn kamer in dezelfde stijl. Stof, hout, metaal, beton en glas. Industrieel met natuurlijke materialen en tinten. Ooit heb ik, 19 jaar geleden, meubels gekocht en de boel ingericht. En daar staat het dan. Nog steeds met diezelfde meubels en dezelfde indeling. Ik zoek iemand die eens een frisse blik werpt op mijn kamer. Ruby van Furnview kwam langs.

img_0627
Grijs met grijs. Een beetje hout en wat zwart.
img_0626
Een rommeltje. Het is van alles bij elkaar.
img_0625
Saaiiiii

Alles beu – De bank hebben we ooit gekregen van iemand. Hij is nu helemaal kaal en versleten. De kussens zijn ingezakt. Het ziet er niet meer uit, het zit ook niet meer lekker. Het kleurgebruik in de zitkamer is saai met somber en kleurloos. Dat mag wel eens wat fleuriger. Kortom, ik was alles beu en wilde nu eindelijk eens wat anders.

img_0725
De achterkamer met de eettafel. Hier zitten we eigenlijk heel vaak. De tafel is lekker groot en je kunt er met velen aan zitten. Aan deze tafel schrijf ik ook altijd mijn blogs.
img_0727
Ik probeer wel wat sfeer te creëren door wat accessoires neer te zetten. Maar ach…

Furnview – Maar eigenlijk had ik helemaal geen zin om veel uit te geven. Hoe kan ik nu met een paar veranderingen en aanpassingen een heel nieuwe sfeer maken? Ik had echt even advies nodig. Ik nam contact op met Ruby van Furnview. Een week later kwam ze langs om eens te komen kennis maken en de ruimte te bekijken.

Foto’s en meten – We besproken mijn smaak, mijn wensen. Wat mocht weg en wat moest blijven? Welke kleur wilde ik dan? En welke absoluut niet? En wat is mijn budget? Dit zijn allemaal dingen die Ruby wilde weten voordat ze aan de slag kon. Ze maakte foto’s van mijn kamer. Ook mat zij alles op om een goed idee over een nieuwe inrichting te krijgen.

Ideëen – Een weekje later kwam ze met een ‘mood board’ en allerlei leuke ideeën langs. Wegens tijdgebrek spraken we op mijn werk af. Ruby had een totaal andere kamer-indeling gemaakt. Dat gaf een verrassend effect. Opvallend was ook het gebruik van de kleur geel in het nieuwe interieur. Laat dat nu net een van mijn lievelingskleuren zijn. Het zag er geweldig leuk uit.

img_0680.jpg
Ruby had een complete map voor me gemaakt
img_0676.jpg
Ruby had de kamer op schaal nagetekend, Daarna had ze van papier alle meubels, een tapijt, planten, de tv etc. uitgeknipt. We konden met de meubels schuiven. Wat een leuke manier om te laten zien hoe iets er uit gaat zien!
img_0678.jpg
Ook had ze een tekening gemaakt zodat ik kon zien hoe het uit zou komen te zien.

Tips – Ruby gaf erg goede adviezen. Ze heeft me tips gegeven waar ik zelf echt nooit op gekomen zou zijn. Ik ben er mee aan de slag gegaan. Ben naar Terneuzen gereden en heb lekker geshopt. Wil je weten hoe het geworden is? Ik laat jullie lekker in spanning. Het resultaat van de ‘huiskamer make-over’ krijg je volgende keer te zien.

WIN ACTIE

Wil jij kans maken op een interieur advies van Furnview? Kom dan zaterdagmiddag 24 november naar Hotlegs Terneuzen. Vul daar een actie-formulier in en 

MAAK KANS OP EEN INTERIEUR ADVIES VAN FURNVIEW T.W.V. €175

Interieur vragen? Ook is Ruby de hele middag aanwezig voor al jouw interieurvragen. Heb je een moeilijk in te richten ruimte? Welke kleuren zijn mooi bij elkaar? Met welke verlichting creëer je een gezellige sfeer? Wat zijn de nieuwste (kerst)trends? Met alle vragen kun je bij haar terecht a.s. zaterdag van 14.00-17.00 uur in Hotlegs Terneuzen.

Tip: Mocht je vragen over je interieur hebben, maak dan foto’s met je telefoon zodat je kunt laten zien hoe het er uit ziet en wat je probleem is.

Tot ziens tijdens onze inspiratie-middag in Hotlegs Terneuzen!

X Ka.

Één reactie op “Huiskamer make-over en WINACTIE”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: