Categorieën
fashion Lifestyle uitgaan

Kerst outfit

Ik wil toch nog snel iets nieuws voor de kerst.

Heb jij dat ook ieder jaar? Dat je de hele maand december denkt: “Nu ga ik niet zo absurd veel kopen hoor. Geen kerstversieringen meer, ik heb genoeg. En niet zo achterlijk veel cadeau’s. En ik hoef ook geen nieuwe kleding want m’n kast puilt uit.” Maar dat je dan toch weer de hele Action leeg koopt. En last minute door de winkelstraat loopt te struinen voor tóch maar een jurkje of zo iets.

Dat heb ik dus ook. Ieder jaar weer. Alleen heb ik geen extra kerstversiering meer gekocht want ik had écht genoeg slingers, kerstballen, glitters, sneeuwpopjes, elanden enz.

Maar met cadeau’s ben ik helemaal uit de bocht gevlogen. Ik heb natuurlijk toch weer veel te veel gekocht. “Dit is leuk voor oma. Die is leuk voor dochter. En ooooh, deze móet ik kopen voor m’n vriend!” Ik heb weer zwaar overdreven dit jaar. Maar ik kon het niet laten. Iemand blij maken is veel te leuk.

Maar wat moet ik aan? Ik heb toch een paar combi’s nodig. Iets leuks voor kerstavond en iets op tweede kerst. (Eerste kerstdag blijven we thuis Home Alone kijken.) En dan nog met oud en nieuw. Drie mooie outfits dus. Ik heb heus nog wel wat in m’n kast. Maar ja, dat heb ik al vaker aangehad…

Dus ik het pashokje in.

Een zwarte jurk van La Fée Maraboutée met zilveren glitters. Wijde pofmouwen en knoopjes aan de voorkant. Daarbij draag ik zilveren sieraden van Pimps&Pearls. Met dikke panty en veterlaarzen is het stoer. Maar met een dunne panty en een hakje wordt het een stuk gekleder.

Iets minder kerstig, maar wel leuk, is de zwarte printjurk van Yaya. Deze overslagjurk is al van de vroege voorjaarscollectie dus gewoon lekker door te dragen in de zomer. Maar dan met blote benen en sneakers er onder.

Deze krijtstreepbroek van Yaya heeft uitlopende pijpen en een fluwelen bies aan de zijkant. De Yaya blouse is zwart voile met wijde mouwen en ronde hals. Deze broek is erg mooi met een hakje (die heb ik er hier niet onder aan).

Deze set van Tramontana is wel erg leuk. Vind ik. Het is een geklede joggingbroek met fluwelen bies aan de zijkant. Een glittert-shirt met een groen randje. De zwarte blazer heeft ook een groen randje in het boord. Daaronder draag ik de allernieuwste dad-sneakers van Aaiko. Zijn ze niet geweldig?

Nieuw van Aaiko

Tja, ik vind het allemáál wel leuk eigenlijk. Maar wat moet ik kiezen? Wacht eens even, het is nu sale! Ik scoor gewoon een paar kerstige items met korting! Yessss.

Jij ook nog snel een kerstjurk of leuke set? Kom dan eens kijken bij de koopjes of misschien al bij de nieuwe collectie in Hotlegs Fashion&Lifestyle.

Fijne kerst iedereen

X Ka.

2 reacties op “Kerst outfit”

Hihihi helemaal herkenbaar, een kast vol en niks om aan te trekken. Maar die krijtstreep broek vind ik leuk en nog niet in mijn kast… 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: