Categorieën
health Lifestyle

Met Arie op de bank

De billen van Arie Boomsma op de bank?

Nu komt op tv steeds die reclame voorbij van Etos. Je kunt namelijk verschillende prijzen winnen met de actie Kras en Win. En de hoofdprijs is Arie Boomsma.

Etos actie

Je kunt een dagje op de bank met Arie winnen. Maar van de slogan “Billen van de bank met Arie” word ik een beetje onrustig. Het klinkt ongeveer als “Van bil op de bank met Arie”. En dat is dus een heel ander tijdverdrijf.

(foto: BeauMonde)

Wist je dat Arie 18 januari a.s. 45 wordt? Dat hij 1,98 meter lang is? Dat hij de zoon van een dominee is? Dat hij psychologie en communicatie heeft gestudeerd in Amerika? En dat hij nu, naast presentator, eigenaar is van een sportschool? Wist ik ook niet.

Begrijp me niet verkeerd. Ik vind Arie best een knappe vent. Al is zijn hoofd wat aan de kleine kant voor dat grote lichaam. Maar hij mag er zijn. Vindt ook de Heer. Want daar is hij nogal fan van. Vanaf 2006 presenteerde hij bij de EO (Evangelische Omroep) verschillende programma’s.

(foto: glamourland.tv)

Arie is in 2009 drie maanden geschorst geweest bij de EO. Omdat hij geposeerd had voor een sexy fotoserie in het blad L’Homo. Belachelijk. Wat kortzichtig van de EO om daar een probleem van te maken. Arie heeft nooit spijt gehad van de foto’s maar begreep de EO wel. Toch heeft het daarna nooit meer lekker geboterd tussen de omroep en Arie.

Hij is naar de KRO (Katholieke Radio Omroep) gegaan. Daar presenteerde hij o.a. de spraakmakende programma’s als Uit de Kast en Over de Streep. Daaruit bleek ook zijn betrokkenheid bij de mens, de maatschappij. Het is een sympathieke vent, die Arie Boomsma.

(foto: ANP)

In 2015 opende Arie een sportschool in Amsterdam. Een jaar later kwam zijn tweede sportschool.

Hij sport zich dus helemaal suf. Hij is bijna 45 en is in topconditie. En dan komt ie bij mij thuis even vertellen dat ik toch echt gezonder moet leven. Gezonder eten en meer bewegen.

“Hup hup, volhouden nu. Nog een paar keer. Ja, en dan nu door naar de volgende oefening. Op neer op neer op neer. Ja zo gaat ie goed! Nog maar tien keer. Niet opgeven nu, Karin. Denk aan je doel: 15 kilo er af. We gaan AFZIEN! Hup hup hup, tempo houden!”

Dat met die kat staat me wel aan

Daar heb ik dus helemaal geen zin in. Ik heb liever een goed gesprek met Arie. Over de maatschappij. Over buitengesloten groepen. Over minderheden. Over mentaliteit. Over geloof, hoop en liefde. Met Arie. Op de bank. Met een goed glas wijn. En bitterballen.

Dus Arie, mocht ik jouw billen op de bank winnen, dan weet je dat je je sportkleren thuis kunt laten.

X Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: