Categorieën
fashion Lifestyle maatschappij

Kan dat nog wel op mijn leeftijd?

T-shirts met een slogan, kan dat nog wel als je 50 bent?

Ik draag graag t-shirts met een logo of statement er op. Maar ik word regelmatig aangesproken op de teksten die op mijn shirts staan. Kan dat eigenlijk nog wel op mijn leeftijd? Een t-shirt met slogan er op?

Merklogo

De logo t-shirts zijn helemaal terug. Of het nu een Gucci, Levi’s of Penn&Ink logo is. Namen van merken op de borst mag weer. Erg leuk op een zwarte pantalon en blazer. Ook stoer op een versleten spijkerbroek met dad sneakers er onder.

Karl Lagerfeld

De wereldberoemde mode ontwerper Karl Lagerfeld is vandaag, 19 februari 2019, gestorven op 85-jarige leeftijd. Hij was het creatieve hoofd van het modehuis Chanel. En is met zijn opvallende verschijning zelf een logo geworden. Het zou me niet verbazen als er nu volop t-shirts op de markt komen met zijn naam er op. Of zijn herkenbare kop, met eeuwige zonnebril en paardenstaart. Ik wil wel zo’n t-shirt dus mocht je er eentje tegenkomen…

Viktor en Rolf

Ik mag jou gewoon niet

Maar Viktor&Rolf hebben de statement print iets overdreven. Ze hebben hun laatste collectie helemaal gewijd aan ‘over-de-top-jurken’ met grote slogans. Zinnen waar je even over moet nadenken. Ik hou hier wel van. Lekker een beetje shockeren. Een beetje maar, want je moet het niet al te serieus nemen. Ze zijn geweldig, de jurken. Hier nog een paar voorbeelden:

Maar wel engel-achtig
Nou zeg
Blijf dan thuis
zei de duivel
En meer is minder

Als je in zo’n Viktor & Rolf naar een feestje gaat, maak je de blits. Maar als je zo’n zinnetje op een t-shirt of sweater hebt staan, is het opeens anders. De kunst is om het goed te combineren. Draag een logo-shirt met goede denim. Of een klassieke blazer.

Kan dit nog op mijn leeftijd?

Dit zijn mijn eigen spraakmakende slogan shirts. Zeg eens eerlijk. Kan dit nog op mijn leeftijd?

Is dat een probleem dan?
Deze heb ik al een poosje. Wie was nu eerst, Viktor&Rolf of de ontwerper van deze sweater?
Every morning

Wham

Je herinnert je het bekende “Choose life” t-shirt van Wham toch nog wel? In de jaren ’80 droegen we ook dit soort slogans. Ze zijn er weer. Ze hangen in de trendy modezaken. Ook bij Hotlegs Fashion&Lifestyle hebben we leuke shirts met logo. Maar dan een iets luxere uitvoering, geschikt voor onze leeftijd dus.

Summum Woman
Penn & Ink N.Y.

Kortom, veel leuks met teksten in de winkels. En hou je vooral niet in. Alle slogans mogen. Wees niet bang voor een tekst op je boezem. Het is ín dus het mag.

Life is too short, buy the t-shirt.

Make a statement.

Dare to be different.

Dare to be YOU.

X Ka.

Één reactie op “Kan dat nog wel op mijn leeftijd?”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: