Categorieën
fashion Lifestyle

Oranje boven. En onder.

Oranje is zooo mooi!

Zaterdag 27 april is het weer zo ver. Koningsdag. En natuurlijk trekken we die dag iets feestelijks aan. Of op z’n minst iets oranjes, toch?

Ik heb er helemaal zin in dit jaar. Rommelmarkt, zeskamp, terrasjes, oranjebitter, oranje tompouces. Alles in het teken van ons koningshuis. De familie van Oranje.

En laat er dit jaar nu heel veel leuks in het oranje in de winkels hangen. Veel merken hebben oranje in de collectie. Felle kleuren zij sowieso helemaal ín. Maar met name oranje is een frisse, vrolijke kleur die veel mensen staat.

Om alvast een beetje in de stemming te komen, heb ik een paar oranje kledingstukken aan getrokken. Kijk maar eens mee.

Summum Woman €149,95

Dit is een prachtige jurk van viscose. De verticale streep in zwart, oranje en wit, is een mooie kleurencombinatie. En het slankt optisch ook nog een beetje af. Hij zit heerlijk, ik denk dat ik ‘m neem. De oranje zijden sjaal is van YAYA €29,95. De sandalen zijn van mezelf.

La Fée Maraboutée €109,00

Deze soepel vallende jurk van acetaat, polyamide en elastaan is knaloranje. Hiermee steel je echt de show. Op de foto draag ik ‘m met mijn dad sneakers er onder maar de jurk kan ook elegant gedragen worden met sandalen of pumps.

Freequent €59,95

Voor een meer sportieve look is de donkeroranje jumpsuit heel leuk. Ook deze draagt zeer comfortabel. Het is gemaakt van 100% viscose. Hij heeft korte mouwen en een elastiek in de taille. De broek is een culotte (wijd uitlopend en iets te kort). Handig is het onzichtbare drukknoopje zodat de v-hals niet te ver open valt. De sneakers en het heuptasje zijn van mezelf.

De polyester plooirok van In Wear heeft banen in verschillende kleuren. Zwart, oranje, lichtroze en lila. Hij heeft een elastiek in de taille en kan zowel supervrouwelijk als stoer gedragen worden. Ik kies altijd voor stoer en draag hier een oranje linnen t-shirt €49,95 en de oranje zijden sjaal, beide van YAYA. Er overheen een fake leather biker jack van mezelf.

Aaiko €89,95

Hiermee mocht ik van mijn dochter eigenlijk niet naar buiten. Dit kon eeeeecht niet, zei ze. Het is inderdaad niet helemaal mijn stijl maar eigenlijk is het toch een lief setje? De leuke luipaardprint rok is van viscose en is een wikkelmodel €89,95. Aan de linkerkant zit een strikceintuur en het heeft rushes. Het oversized katoenen vest is grof gebreid en heeft een zacht oranje kleur €109,95. Het t-shirt heeft een print met dezelfde perziktint.

YAYA €69,95

Ook gewoon een leuke oranje trui kan goed staan. Met name deze linnen pull is mooi. Aan de boorden zitten rafels waardoor het een nonchalante uitstraling krijgt. Deze trui kun je combineren met zwart, beige, donkerblauw of net als hier: lekker fris met wit. De witte chino is van mezelf.

Met dank aan mijn dochter (12) voor het maken van de foto’s.

Kortom, er is genoeg leuks in het oranje te krijgen. Oranje is hip, hot and happening! Kom binnenkort maar eens kijken naar de nieuwe zomercollecties. Want die zijn al binnen. Ik waarschuw je wel: ze zijn mooooiiii!!

Snel tot ziens bij Hotlegs Fashion & Lifestyle!

X Ka.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Mode voor de 40+ vrouw

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder