Categorieën
fashion Lifestyle

Trendy oorbellen

Grote oorbellen zijn helemaal hot!

Oorbellen zijn helemaal terug van weg geweest. Of je nu kiest voor een subtiel knopje, of je hangt grote bellen in je lellen. Het mag allemaal.

Eighties en nineties – Het is bij mij jaren geleden dat ik oorbellen droeg. In de jaren ’80 was ik helemaal into New Wave dus droeg ik grote opvallende matzilveren of zwarte oorbellen. In de nineties stak ik mijn oren vol met piercings. En daarna heb ik nooit meer oorbellen gedragen.

One line drawing – Ik heb de nieuwste tekentrend uitgeprobeerd. One line drawing. Ofwel: een tekening in één lijn, zonder je stift van het papier te halen. Best moeilijk maar wel leuk om te doen. Het leek me een originele manier om oorbellen te showen. Hieronder zie je m’n eerste probeersels. Niet lachen hè.

Bohemian – In het bohemian stijltje van afgelopen zomer en komende winter passen natuurlijk de vrolijke hangers met kraaltjes. Of grote ringen met schelpjes of kwastjes. Helemaal leuk. Ook een opvallende hanger voor aan je tas is helemaal hot.

De leukste oorbellen voor het nieuwe seizoen: groot en opvallend. Zie hier een paar voorbeelden.

grijze parelmoer hanger
Grijze parelmoer hanger
lange hanger met kraaltjes
Lange hanger met kokosnoot schijfjes
ovale hanger met bruine kraaltjes
Ovale houten hanger met bruine kraaltjes

Clean – Ook nu sommige merken juist weer wat cleaner en rustiger zijn, is een statement sieraad erg toepasselijk. Bij een winterwit of beige combinatie is een natuurlijk materiaal mooi. Bijvoorbeeld een oorbel van hout. Of goud of iets met een bruine natuursteen, ik noem maar wat.

Gouden hangers
Grote ronde gouden hangers
Enorme hanger in hout en goud
Erg trendy: links en rechts verschillende oorbellen. Toch horen ze bij elkaar. Deze hout-met-gouden hangers zijn ‘huge’.
Ronde gouden oorbellen
Ronde gouden oorbellen (op de foto lijken ze zilver maar ze zijn toch echt goudgeel van kleur)

Grijstinten – En bij grijs- en groentinten is een grote grijze of zilveren hanger mooi. Of een opvallende oorbel met dierenprint. Ik denk hierbij aan materialen als zilver en plastic.

Ovale grijze hangers van plastic
Ovale grijze hangers van plastic
grote ovale hangers grijze panterprint
Grote ovale hangers met grijze panterprint
Hanger met lichtblauw/groene steen
Hanger met lichtblauw/groene steen

Wanneer je outfit in één kleur is, bijvoorbeeld grijs of zwart. Dan is het ook leuk om een knalkleur als accent te dragen.

Turquoise hanger van kraaltjes
Turquoise langwerpige hanger van kraaltjes
Ronde oorbellen in groen leer
Ronde oorbellen in groen leer

Opvallen – Kortom, alles is mogelijk. Maar één ding is zeker: je oorbellen mogen opvallen deze winter. Dus in plaats van een sjaal, draag je gewoon eens een paar leuke oorbellen.

Welke vind jij de leukste?

X, Ka.

3 reacties op “Trendy oorbellen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: