Categorieën
fashion Lifestyle

Sneak peek zomercollectie

Stiekem een voorproefje van de zomercollectie

Ik ga nu iets laten zien wat eigenlijk nog niet voor jouw ogen bedoeld is. En toch ga ik het doen. Je krijgt namelijk al een voorproefje van wat er komend voorjaar allemaal binnenkomt bij Hotlegs Fashion&Lifestyle.

Collectiepresentatie

Maandagavond 3 december hebben we een leuke collectiepresentatie gehad in Hulst. Daar werd verteld en geshowd wat er allemaal ingekocht is voor komende lente/zomer ’19.

Zelf ben ik er helemaal weg van. Het zag er allemaal zo goed uit! Ik kan haast niet wachten tot de eerste voorjaar-items binnen komen bij Hotlegs Fashion&Lifestyle. En jij mag nu dus gewoon meekijken en krijgt een voorproefje van wat er binnenkort in de winkel hangt.  

Collega’s

Alle collega’s kwamen samen in Hulst. De medewerkers uit al onze filialen waren er. En dat zijn er een heleboel. Er is namelijk een Hotlegswinkel in Goes, Middelburg, Bergen op Zoom, Hulst en Terneuzen.

collectiepresentatie soep
Eerst lekker soep
collectiepresentatie broodjes
en broodjes

Inkoop

De eigenaresse van alle Hotlegswinkels is Carla. Zij doet de inkoop van al onze merken. Deze merken hebben verschillende leveringen. Dat zijn meestal collecties op zich. Sommige merken hebben iedere maand een levering. En er zijn er die gewoon een winter- en een zomercollectie hebben. Anderen leveren drie keer per seizoen.

Bijvoorbeeld in januari krijgen we de voorjaarslevering met het thema donkerblauw, wit en rood in truien en lange broeken. De zomerlevering komt in maart met het volgende thema. Bijvoorbeeld geel, wit en grijs met korte mouw en in dunne stoffen. En de hoogzomerlevering in mei is bijvoorbeeld beige, zwart en bloemenprint in zomerjurken en bermuda’s. Ik noem maar wat. Ieder merk doet dat op z’n eigen manier. 

Lees ook de blog Inkopen, hoe zit dat eigenlijk?

Monstercollectie

Carla is nu volop bezig met inkopen van de wintercollectie ’19/20. Een half jaar geleden heeft ze de inkoop gedaan voor lente/zomer ’19. Ze heeft de monsters van de voorjaarscollecties speciaal opgevraagd. Om ons, verkoop- en styling adviseurs, een presentatie te kunnen geven van wat er binnen gaat komen. Hier verheug ik me altijd op. Helaas hebben niet alle merken hun collectie opgestuurd. Dus in deze blog krijg je alleen de merken te zien waarvan we de samples opgestuurd hebben gekregen. Van deze merken heb ik de smaakmakers, de eyecatchers gekozen om te laten zien.

Nieuwe merken

Allereerst kregen we te horen dat er een paar nieuwe merken bij komen: Rue de Femme; In WearFabienne Chapot en 10 Days. Rue de Femme ken ik nog niet dus ik ben benieuwd. Van In Wear hebben we al wat in de winkel en dat ziet er ontzettend leuk uit! Fabienne Chapot is (helaas) alleen voor ons filiaal in Hulst. En 10 Days vind ik geweldig. Dat is helemaal mijn stijl en komt in alle filialen, behalve Terneuzen, te liggen.

Tony en Pien 10 Days
Tony en Pien van 10 Days

10 Days

Tony en Pien van 10 Days waren aanwezig op onze collectiepresentatie in Hulst. Ze wilden aan ons, nieuwe klant, vertellen over de collectie en de filosofie achter het merk. Ik mocht helaas geen foto’s maken van de ingekochte kledingstukken, dus doen we het maar met deze foto:

kledinghoezen 10 days
Kledinghoezen 10 Days

 

YAYA

collectie YAYA
YAYA collectie

Het Nederlandse merk YAYA neemt in onze winkels een belangrijke plaats in. We hebben namelijk een shop-in-shop in (bijna) al onze filialen. Een YAYA-winkel ín de winkel dus. Zij hebben een veelzijdige collectie en staan voor stoer en elegant. YAYA heeft ook een erg leuke YAYA Home collectie met allerlei hippe woonaccessoires. Dit merk is mooi én betaalbaar.

YAYA mintgroen pak
Mintgroen pak
YAYA cremekleurige blazer
Crèmekleurige blazer
YAYA blauwe bloemenjurk
Blauwe bloemenjurk
YAYA gele broek en printblouse
Gele broek en printblouse
YAYA groene overall
Groene overall
YAYA regenjas in luipaardprint
Regenjas in luipaardprint
YAYA zwarte jurk
Zwarte jurk met bloemprint
YAYA streeprok
Streeprok met rushes en lichtblauwe 7/8 broek

Eyecatchers bij YAYA zijn de plastic regenjas met luipaardprint en de groene overall. Ook zijn er veel vrouwelijke prints, overslagjurken en -rokken en zachte pasteltinten.

In Wear

In Wear collectie
In Wear collectie

Dit Deense merk is weer helemaal terug van weggeweest. Net zoals vroeger komen ze met mooie kwaliteiten en frisse kleuren. In Wear staat voor vrouwelijk trendy.

In Wear beige top
Mooie beige top op zwarte broek
In Wear lange jurk
Lange zwarte printjurk
In Wear zwart jurkje
Zwart jurkje
In Wear geel
Gele combi print op print
In Wear mooie afwering
Mooie afwerking bij In Wear

In Wear gebruikt kwaliteitsmaterialen en heeft een mooie afwerking van de kledingstukken. Dit merk heeft een collectie met goede basisbroeken in het zwart. Kom ze maar eens bekijken zodra ze binnen zijn.

De zomercollectie ziet er vrolijk gekleurd uit en is goed te combineren met al onze andere merken.

La Fée Maraboutée

Dit elegante merk komt uit Frankrijk. De collectie bestaat vooral uit mooie prints en verfijnde kwaliteitsstoffen. Hou er wel rekening mee dat Franse maatjes één maat kleiner uitvallen dan de Nederlandse. Neem daarom altijd een maat groter dan je normaal hebt.

La Fée mosterdkleurige jurk
Mosterdkleurige jurk
La Fée overslagjurk
Gestreepte overslagjurk
La Fée mooie tops
Mooie tops
La Fée groene rok
Lange zijden groene rok
La Fée jurk open schouders
Jurk met open schouders
La Fée jurk beige zwart
Jurk in beige met zwart
La Fée bloemenjurk
Prachtige bloemenprint jurk

Penn&Ink N.Y.

Dit Amerikaanse merk staat voor moderne klassiekers. Het is vooral bekend geworden door de sportieve broeken en jasjes met bies aan de zijkant. Dat is door veel merken nagedaan. Ook staat Penn&Ink bekend om hun travel-kwaliteit die overal ter wereld populair is geworden.

Penn&Ink heeft een collectie met evergreens van topkwaliteit. De items kun je jaren blijven dragen. It’s never out of style.

Penn&Ink lange blouse op streepbroek
Lange blouse op gestreepte broek
Penn&Ink sweater Mood
Sweater Mood
Penn&Ink witte blouse op logobroek
Witte blouse op logobroek
Penn&Ink sweater Mood of the Day
Sweater Mood of the Day

Simple

Simple collectie
Simple collectie

Dit Nederlandse merk staat voor comfort en tijdloos. De kleuren bij Simple dit seizoen zijn mintgroen, jade met beige, wit, grijs en zwart. Het zijn sportieve, minimalistische items die goed met elkaar te combineren zijn.

Simple mintgroen vest en jade jogpant
Mintgroen vest en jade jogpant
Simple trui in mintgroen
Trui in mintgroen
Simple trui en top
Trui en top in beige en ecru
Simple jurkje en pant in joggingstof
Jurkje en pant in joggingstof
Simple gestreepte lange blouse
Gestreepte lange blouse
Simple sportieve rok
Sportieve rok

Expresso

Expresso is ook een Nederlands merk. De collectie is altijd verdeeld in thema’s waarin alles met elkaar te combineren is. Iedere levering is een “verhaal” op zich. Expresso staat bekend om z’n goede pasvorm en mooie prints.

Expresso olijfkleur vest
Olijfkleur in tuniek en vest
Expresso mooie print
Mooie print
Expresso slangenprint broek en t-shirt
Slangenprint broek met leuk t-shirt
Expresso slangenprint broek en camel trui
of met camelkleurige trui
Expresso slangenprint jurk
Slangenprint jurk
Expresso zwarte jurk
Zwarte jurk met folkloristische bies
Expresso zachte kleuren
Zachte kleuren
Expresso jumpsuit en jurk in bloemenprint
Jumpsuit en jurk in bloemenprint
Expresso bloemenbroek met rode top
Bloemenbroek met rode top
Expresso zwart/witte jumpsuit
Zwart/witte jumpsuit
Expresso ananasjurk
Ananasjurk
Expresso ananasbroek met leuk t-shirt
Ananasbroek met leuk t-shirt
Expresso voile kimono
Voile kimono
Expresso beige printjurk
Beige printjurk
Expresso hoogzomer blauw
Hoogzomer blauw
Expresso zomerse set
Zomerse set

Summum Woman

Ook dit merk is van Nederlandse bodem. Het is bij ons één van de hipste merken in de winkel. Summum maakt trendy, vrouwelijke kleding met een volwassen uitstraling. Zij denken vaak nét even “out of the box” wat het merk juist zo leuk maakt. Summum is een ‘brand’ voor de modebewuste vrouw die kwaliteit wil.

Summum streepbroek met overslagbroek
Streepbroek met overslagblouse
Summum rok en blouse
Lange rok met rushes en printblouse
Summum denim en kimono
Denim culotte en kleurige kimono
Summum lila combi
Lila broek met kleurige printblouse
Summum kleurige overslagjurk
Kleurige overslagjurk
Summum print over print
Print over print. Mooi!
Summum streepbroek en logo t-shirt
Streepbroek en t-shirt met tekst
Summum streeprok
Gestreepte rok en wit logo t-shirt
Summum panterprint
Panterprint

Samenvatting

Over het algemeen kun je dus zeggen dat kleur erg belangrijk is en blijft. Dat geldt ook voor prints. Naast de luipaardprint ga je deze zomer veel vaker de slangenprint zien. Ook bloemen zie je in veel items terug. En de overslagjurk en de overslagrok is weer helemaal terug. Dat zit heerlijk en past altijd 😉

Verder mag je het zo gek maken als je wilt: print op print met “lelijke” sneakers er onder of hippe cowboy boots.

Wel valt me op dat de mode voor het voorjaar lekker nonchalant is. Losvallende modellen in luxe stoffen. Drukke prints of juist rustig. Alles mag en alles kan. Er is iets moois voor iedereen.

Tot snel ziens in één van onze filialen van Hotlegs Fashion&Lifestyle.

X Ka.

——————————————–

4 reacties op “Sneak peek zomercollectie”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: