Categorieën
fashion

Jumpsuit en overall

Jumpsuits en overalls, ik hou er van!

De meeste leveringen voor het voorjaar zijn binnen. Dat wil zeggen dat de winkels vol hangen met de mooiste, leukste nieuwe kleding voor deze lente. Hier heb ik echt naar uitgekeken want ik wist wat er binnen kwam.

In mijn blog sneak-peek-zomercollectie kon je zien wat er bij ons, Hotlegs Fashion&Lifestyle, allemaal binnen komt. De eerste series, die voor het voorjaar, zijn dus binnen. De winkel ziet er lekker zomers uit. Met veel kleur, veel prints. Mooie stoffen en leuke details. En waar ik zo naar uitgekeken heb, zijn de jumpsuits en een overall. Ik heb er een paar aangetrokken en laat het je hier zien.

La Fée Maraboutée

De jumpsuit met allerlei gekleurde blaadjes is nu al een bestseller. Door de mooie tinten en het lekkere materiaal (polyester) is dit een jumpsuit die veel mensen aanspreekt. Het model is fantastisch en de stof valt mooi. Door de driekwart mouw is dit een pak dat je snel kunt dragen.

La Fée Maraboutée

Je zou het niet zeggen, maar deze jumpsuit is precies dezelfde als de eerste. Het model is exact het zelfde. Alleen valt deze anders omdat het van tricot is. Zwart is misschien wel saai, toch krijg ik nooit genoeg van deze stijlvolle kleur.

YAYA

Dit is ‘m dan. De overall. Op deze heb ik gewacht. Het is gemaakt van mooie katoen in de kleur legergroen. Deze overall is stoer vrouwelijk. Leuk te dragen met sneakers of sandalen maar ook sexy met pumps. Het groene zebraprint t-shirt is leuk om er onder te dragen.

VILA

Luipaardprint is nog steeds helemaal in. In deze print zijn er ook jurken. Een lange en een wat kortere. Deze jumpsuit zit heerlijk en oogt chique. Hij heeft een afneembare ceintuur, je kunt er dus ook een andere riem rond doen. Met dit pak ben je klaar voor een feestje.

OBJECT

Deze zomerse jumpsuit is zo leuk. Hij is gemaakt van viscose en is helemaal gevoerd. De ceintuur is afneembaar. Deze sportieve, toch geklede jumpsuit is leuk voor naar een feestje maar ook lekker op vakantie. Hij is er ook in het zwart en donkerblauw.

Ben jij ook zo weg van jumpsuits (springpakjes)? Ik in ieder geval wel. En ik weet al welke ik ga kiezen. De groene overall van YAYA natuurlijk. Die is geschikt om nu al te dragen. En hij is zo stoer. Helemaal mijn ding. Voor welke zou jij gaan?

Mocht jouw keuze er toch niet helemaal bij zitten. Er komen er nog een paar. Kijk maar op de blog sneak-peek-zomercollectie

Kom snel eens kijken naar de voorjaarscollectie. Zaterdag schenken we een glaasje bubbels bij Hotlegs Fashion &Lifestyle.

X Ka

Één reactie op “Jumpsuit en overall”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: